Haberler

Mustafa Kamalak Heyet Başkanı

Saadet Partisi'nde Olağanüstü Kongre Çağrısı Yapmak Üzere Mahkemenin Belirlediği Üç Üye Arasında Görev Dağılımı Yapıldı ve 'Olağanüstü Kongre Çağrı Heyeti' Başkanlığına Mustafa Kamalak Getirildi.

Saadet Partisi'nde olağanüstü kongre çağrısı yapmak üzere mahkemenin belirlediği üç üye arasında görev dağılımı yapıldı ve ''Olağanüstü Kongre Çağrı Heyeti'' başkanlığına Mustafa Kamalak getirildi.

Yapılan yazılı açıklamada, Ankara 10. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin yapılan bir başvuru üzerine Saadet Partisi'nin Olağanüstü Büyük Kongresinin yapılması için üç üyeden oluşan bir ''Kongre Çağrı Heyeti'' belirlediği anımsatıldı.

Açıklamada, Saadet Partisi Olağanüstü Büyük Kongre çağrısı yapmak üzere görevlendirilen partinin Kurucular Kurulu üyesi Mustafa Kamalak, Giresun delegesi Hasan Bitmez, Kurucular Kurulu Üyesi ve İzmir İl Başkanı Şerafettin Kılıç'tan oluşan heyetin iş bölümü yaptığı kaydedildi.

Çağrı Heyeti Başkanlığını Mustafa Kamalak, Başkan Yardımcılığını Şerafettin Kılıç, Sekreterliğini ise Hasan Bitmez'in yapacağı belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title