Haberler

Muşlu Minik Öğrenciler Giydirildi

Muş’ta aktif çalışmalarla eğitime katkıda bulunan toplum gönüllüleri üyeleri, Yazla Köyü İlkokulu öğrencilerine giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Muş'ta aktif çalışmalarla eğitime katkıda bulunan toplum gönüllüleri üyeleri, Yazla Köyü İlkokulu öğrencilerine giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Toplum Gönüllüleri, merkeze bağlı Yazla Köyü İlkokulu'nu ziyaret etti. LYS ve YGS sınavlarına giren adaylardan daha önce kalem, silgi ve açacakları ile sosyal medyada başlattıkları kampanyalarla topladıkları kırtasiye malzemelerini köy okullarına dağıtan gönüllü üyeler, Kocaeli'nden gelen yardım kolilerini öğrencilere ulaştırdı. Köy okulu öğrencilerine yönelik sosyal faaliyetlerde de bulunduklarını belirten Muş Toplum Gönüllüleri Basın Sözcüsü Merve Gönç, amaçlarının ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşmak olduğunu söyledi. Köylerdeki çocukların hayallerini süslemeyi ve onlarla bir nebzede olsa zaman geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Gönç, "Amacımız ihtiyaç sahibi çocukların ihtiyaçlarını bir nebzede olsa karşılayabilmek. Bunu yaparken de çocukların yüzlerini gülümsetebilmeyi başarmaktı. Bunu da hediyeler ve oyunlarla gerçekleştirdik. Tüm arkadaşlarımız bunu yaparken büyük mutluluk duydu. Bu gülümsemeyi diğer çocuklarda da yaşatmak için çalışmalarımıza ve yardımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bize gönderilen her türlü yardımı gönüllü olarak okullarımıza ve öğrenci kardeşlerimize ulaştırmada kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki siz destek verin. Bu vesile ile yardımlarınızı bekliyoruz" dedi.

Kocaeli'nden hayırsever Megül Çelik'in büyük destek verdiğini ve kendisine teşekkür eden Muş Toplum Gönüllüleri (TOG) Koordinatörü Özgür Tunçtan ise, "Bu yardımımıza katkıda bulunarak Kocaeli'nde kıyafetleri toplayıp gönderen hayırsever Megül Çelik'e ve kıyafetlerin bize ulaşmasında emeği geçen Yeşil Muş Ovası kaptanı Numan Karademir'e ve daha da adını sayamadığımız herkese teşekkür ediyoruz. Biz köy okullarına yardım etmeye ve kardeşlerimizle buluşmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yazla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title