Haberler

Muski Su Kesintisi Yaşatmadı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Fethiye merkez mahallelerinin ve Karaçulha Mahallesinin içme suyunu sağlayan hatta meydana gelen büyük su kaçağını, ekiplerin özverili çalışmalarıyla kısa sürede giderdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Fethiye merkez mahallelerinin ve Karaçulha Mahallesinin içme suyunu sağlayan hatta meydana gelen büyük su kaçağını, ekiplerin özverili çalışmalarıyla kısa sürede giderdi. Su kesintisi yaşanması beklenen İlçedeki sorunun çok hızlı çözülmesi nedeniyle birçok mahallede su kesintisi yaşanmadı.

Fethiye'nin merkez Mahalleleri Karagözler, Cumhuriyet, Tuzla, Kesikkapı, Taşyaka, Menteşoğlu, Pazaryeri, Babataşı, Patlangıç ve Akarca'nın içme suyunu karşılayan hattın üç yerinde meydana gelen su kaçağı nedeniyle MUSKİ Genel Müdürlüğü 6. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

BİRÇOK MAHALLEDE SU KESİNTİSİ YAŞANMADI

Su kaçaklarının tespit edilmesiyle gece 24: 00'e kadar su kesintisi yaşanması beklenirken sabah saat 07: 00 itibariyle başlayan çalışma akşam saatlerine kadar yoğun şekilde devam ederek tamamlandı. Toplam beş bölgede 25 personel, 3 iş makinesi ve 3 kamyonla soruna müdahale edildi. Kesintiyle birlikte depolardaki su tükenmeden çalışma tamamladı ve birçok mahallede su kesintisi yaşanmadı.

KARAÇULHA HATTINA DA MÜDAHALE EDİLDİ

MUSKİ 6. Bölge Şube Müdürlüğü Ekipleri Fethiye'nin Merkez Mahallerinin yanı sıra Karaçulha Mahallesinin içme suyunu karşılayan hatta da su kaçağı tespit ettiler. Buradaki çalışmayı da kısa sürede tamamlayan ekiplerin çalışmalarından mahalle sakinleri oldukça memnun kaldı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

MUSKİ'nin çalışmaları hakkında konuşan Karaçulha Mahalle sakini Saffet Eskici, 26 sene Karaçulha Belediyesinde su işi yaptığını belirterek ekiplerin çalışmalarının çok iyi olduğunu söyledi. Eskici, "Ben Karaçulha Belediyesinde 26 sene su işi yaptım. Yılların tecrübesiyle söyleyebilirim ki arkadaşlarımızın çalışması çok iyi. Gerektiği zaman bu bölgedeki kaçaklarda su hatlarının geçtiği yerlerde bende onlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Büyükşehir Belediyesi kısa sürede bu patlaklar giderdi. Halkımız mağdur edilmeden hizmet verildi." dedi.

"EVE DÖNMEDEN SU SORUNU ORTADAN KALKAR"

Eskici mahallelerinde su sıkıntılarının olmadığını ve gerekli çalışmaların çok hızlı tamamlandığını belirterek "Suyla ilgili sorunlarımız Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa sürede hallediliyor. Mahallemizdeki vatandaşlar gündüz çalışmaya gider akşam evlerine geldiklerinde bu mahalledeki tüm sorunlar halledilir. Bu nedenle Büyükşehir Belediyesine, MUSKİ'ye ve tüm çalışanlara çok teşekkür ederim" diye konuştu.

"KESİNTİSİZ SU VERMEK EN BÜYÜK AMACIMIZ"

Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan MUSKİ Genel Müdür Baki Ülgen, amaçlarının vatandaşlara kesintisiz ve temiz su vermek olduğunu söyleyerek "Bölgede ki ekiplerimize teşekkür ediyorum. Geceye kadar sürmesi öngörülen çalışmayı akşamüzeri tamamladık" dedi. Ülgen depolardaki su tükeninceye kadar tamamlanan çalışmalar nedeniyle birçok mahallenin su kesintisinin yaşanmadığını vurgulayarak, "İlimizin her yerinde aynı hizmeti sunmak ve vatandaşlarımızı memnun etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Çok geniş bir coğrafyada hizmet vermemize rağmen çalışmalarımızı en hızlı şekilde tamamlayıp vatandaşlarımızın mağdur olmaması en büyük amacımız. Bundan sonraki çalışmalarımızda da daha büyük bir gayret sarf edeceğimizden vatandaşlarımızın hiç şüphesi olmasın" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karaçulha Fethiye Tuzla Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title