Haberler

Müsiad Malatya Şubesi Dost Meclisi Toplantısı Yapıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) eski Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, "İhracatın yüzde 93'ünün sanayi ürünü olmasında katkımız büyük" dedi.
MÜSİAD Malatya Şubesi tarafından MÜSİAD Eski Genel Başkanı Sayın Ömer Cihad Vardan'ın...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) eski Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, "İhracatın yüzde 93'ünün sanayi ürünü olmasında katkımız büyük" dedi.

MÜSİAD Malatya Şubesi tarafından MÜSİAD Eski Genel Başkanı Sayın Ömer Cihad Vardan'ın katılımlarıyla, Dost Meclisi toplantısı yapıldı.

MÜSİAD Salonu'nda düzenlenen Dost Meclisi toplantısında konuşan MÜSİAD Eski Genel Başkanı Sayın Ömer Cihad Vardan, Türkiye'nin ihracatının yüzde 93'ütntün sanayi ürünü olmasında, derneğimiz üyesi iş adamlarının katkısı büyüktür" ifadelerini kullandı.

Siyasi istikrarın ekonomik istikrar getirdiğini söyleyen Vardan, MÜSAD olarak raporlar hazırlayıp hükümetin ilgili organlarına ilettiklerini, kiminin kabul edildiğini, kimi89in ise kabul edilmediğini bildirdi.

Vardan, MÜSAD olarak yaptıkları fuar gibi hizmetleri de dile getirdi.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise, yeni yönetim olarak göreve geldikten sonra 13 ayrı sektörel kurul oluşturduklarını ifade ederek, "Mesela inşaat sektör kurulumuz, inşaatlardaki mania sorununu dile getirdi ve görüşmeler sonucunda bu sorun giderildi" şeklinde konuştu.

Sektörlerle ilgili raporlar haz5ırladıklarını, bunu genel merkeze sunduklarını, genel merkezin ise ilgili u bakanlıklara sunduklarını dile getiren Mehmet Balin, MÜSİAD'ın düzenlediği fuarlarda ülke ekonomisine ışık tutulup, katkılarda bulunulduğunu da söyledi.

Konuşmalardan sonra Vardan'a ve programa katılan televizyon sunucusu Erhan Çelik'e kristal kayısı, tepside kayısı ve çeşitli hediyeler verildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Cihad Vardan Mehmet Balin Türkiye Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title