Haberler

MÜSİAD'ın "Dost Meclisi" Toplantısı

Güncelleme:

MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar " Mardin ekonomisinin neredeyse yüzde 70'i Kızıltepe'den karşılanıyor." dedi.

MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali  Dündar,  " Mardin ekonomisinin neredeyse yüzde 70'i Kızıltepe'den karşılanıyor " dedi.

MÜSİAD Mardin Şubesi'nin  'Dost Meclisi' toplantısı Kızıltepe Öğretmenevi'nde yapıldı.

Toplantıda konuşan  Dündar, Dost Meclislerini Mardin ve tüm ilçelerinde yaparak bu ilçelerin ekonomisi, turizm ve tanıtımına dikkat çekmek istediklerini söyledi.

Kızıltepe Mardin'in en büyük ilçesi olduğunu belirten Dündar, şunları kaydetti:

"Mardin ekonomisinin yüzde 70'i Kızıltepe'den karşılanıyor. Kızıltepe Mardin'in ekonomik potansiyeli en yüksek ilçemizdir. Kızıltepe'de ihtiyaç duyduğumuz, yapılmasını beklediğimiz yatırımların kamu alanda veya özel sektör bakımından bunların önünü açacak ne tür girişimlerin yapılacağını hep beraber burada konuşacağız. Bu vesile ile katılımdan dolayı herkese teşekkür ederim."

Kızıltepe'deki tepe ile ilgili bir gazetecinin sorusu üzerine söz alan Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş şöyle dedi:

" Burada devletin kamu kurum amirleri ve özel sektörlerin bir araya gelmesi çok güzel çok olumlu çok anlamlı buluyorum. Hep beraber bir arada olmamız beni ziyadesiyle memnun etti. Kızıltepe'nin tepesi şu an sit alanı içerisinde koruma kararı var. Yalnız özel mülkiyetlere ait kısımlar var yani kazılan kısımlar özel mülkiyette ait kısımlardır. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve Müze Müdürlüğümüzün bu konudan haberleri var. Orası askeri alan içerisindedir. Bu konuda bize herhangi bir şikayet intikal etmedi. Ama bu konuyu ayrıca değerlendireceğiz." - Mardin

Kaynak: AA / Yerel

Ali Dündar Kızıltepe Mardin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title