Haberler

Müsiad Halkla İftar Açtı

MÜSİAD Karabük Şubesi Safranbolu’da halkla birlikte iftar açtı.

MÜSİAD Karabük Şubesi Safranbolu'da halkla birlikte iftar açtı.

MÜSİAD Karabük Şubesi tarafından Safranbolu Belediyesi tarafından kurulan Razaman iftar sofrasında halka iftar verdi.

İftar yemeğine AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Safranbolu TSO Meclis Başkanı Ahmet Şahin, MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur ile MÜSİAD üyeleri de katıldı. Milletvekili Kahveci ve beraberindekiler vatandaşlara birlikte sıraya girerek yemeklerini aldı.

Safranbolu TSO Başkanı Ahmet Şahin'in yemek duasının ardından kısa bir konuşma yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, MÜSİAD üyelerine teşekkür ederek, bu tür iftarlarımız vesilesi ile birlikte olmayı nasip etsin dileklerinde bulundu.

MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur ise, MÜSİAD Karabük şubesi olarak halkla içiçe olmak adına Safranbolu'da iftar verdiklerini söyleyerek," Böylesi güzel bir ayda halkla birlikte oruç açtık. Belediye tarafından kurulan bu alanda bu akşamki iftarı dernek olarak bizler karşıladık. Kentin işadamları olarak böylesi etkinliklerle halkla içiçe olmak ayrı bir mutluluk veriyor" dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Türkiye'nin huzur ve barış içinde ramazan ayını idrak ettiğini ancak komşu ülkelerde ve İslam aleminde kan ve gözyaşının devam ettiğini söyledi.

Kahveci, " İnşallah bir dahaki ramazan ayında tüm İslam aleminin huzur ve barış ortamında ramazanını kutlar. MÜSİAD üyelerimize böyle bir iftarda halkla bizi bir araya getirdikleri için teşekkür ediyoruz. Safranbolu Belediyemizin önderliğinde her yıl böylesine güzel bir etkiliğin yapılması çok güzel. İnşallah huzur içinde de ramazan bayramını birlikte kutlarız" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Safranbolu Ak Parti Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title