Haberler

Müsiad'dan Başkan Çelik'e Davet

MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.

MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Ziyaretten Başkan Çelik, MÜSİAD'ın bu yıl 16'ıncısını düzenleyeceği fuara davet edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret eden MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu, MÜSİAD EXPO'nun 16'ıncısının 9-12 Kasım 2016 tarihlerinde İstanbul'da yapılacağını belirtti. MÜSİAD EXPO ile eşzamanlı olarak yüksek teknoloji fuarı High Tech Port ve 20. Uluslararası İş Forumu Kongresi'nin de gerçekleştirileceğini belirten Olgunharputlu, Başkan Çelik'i fuara davet etti.

Başkan Mustafa Çelik de MÜSİAD Fuarı'nın her yıl çok büyük bir katılımla gerçekleştirildiğini ve ülkemiz için çok önemli olduğunu belirtti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çelik Kayseri Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title