Haberler

Müsiad 69. Şubesi'ni Çorum'a Açtı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi, törenle hizmete açıldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi, törenle hizmete açıldı.

Açılışa Vali Sabri Başköy, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Rumi Bekiroğlu, TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş ve davetliler katıldı.

MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD olarak teşkilatlanmalarını hem yurtdışında, hem de yurt içinde genişletmeye devam ettiklerini söyledi.

MÜSİAD'ın geride bıraktığı 23 yılda 7 bini aşan üyesi ile, 35 bine yakın işletmeyi temsil eden ve yaklaşık 1 milyon 500 bin kişiye istihdam sağlayan bir iş adamları derneği olduğunu dile getiren Olpak, "Bugün MÜSİAD, yurtiçinde 69 noktada yurtdışında ise, 60 ülkede, toplam 143 noktada hizmet veren bir sivcil toplum kuruluşudur. Bu büyük aile içerisinde, siz değerli üyelerimiz ve ülkemiz için; bıkmadan, yorulmadan ve durmadan çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

İş birliği-güç birliği, inancını taşıyan işadamları olarak, ülkenin her köşesinde, işadamlarını bir araya getirdiklerini dile getiren Olpak, Çorum'da da bu birlikteliği sağlayan, MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Rumi Bekiroğlu ve ekibine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri MÜSİAD hizmet binasının açışlını gerçekleştirdi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hitit Üniversitesi Muzaffer Külcü Sabri Başköy Nail Olpak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title