Haberler

Muş Tso'dan Meclis Toplantısı

Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) meclis toplantısı yapıldı.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) meclis toplantısı yapıldı.

TSO Meclis Başkanı Murat Güresmer başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısına Muş TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Cengiz ve meclis üyeleri katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan TSO Başkanı Fatih Cengiz, inşaat çalışmaları tamamlanan binanın modern ve konforlu bir hale geldiğini kaydederek, "Muş'a ve TSO üyelerine hayırlı olsun. Güzel hizmetlerle hem memleketimize hem de üyelerimize hizmet ederiz inşallah" dedi.

Bölgenin en iyi hizmet binasına kavuştuklarını ifade eden Fatih Cengiz, uzun süren inşaat çalışmalarının tamamlandığını ve Türkiye'nin en iyi odalarından birinin hizmete açıldığını söyledi. Muş TSO'nun yeni binasında 500 kişi kapasiteli bir konferans salonu ve 150 kişi kapasiteli bir meclis salonunun bulunduğunu dile getiren Cengiz, "Yeni hizmet binamız büyük emekler sonucu artık resmen faaliyete geçmiştir. Üyelerimize, hemşehrilerimize hayırlı olsun. Memleketimize güzel bir eser kazandırdığımı düşünüyorum. Muş her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Hizmet binamızda 15 gündür çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Açılışını Türkiye Odalar ve Boralar Birliği Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu yaptı. Geçtiğimiz günde eski bakanımız Sayın Zafer Çağlayan'ın katılımı ile bir toplantı gerçekleştirdik. Memleketimiz için güzel hizmetlere ev sahipliği yapacağına inandığımız yeni binamızın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü meclis toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title