Haberler

Muş'ta Şehir İçi Taşımada Kartlı Sistem Dönemi

Muş’ta şehir içi toplu taşımada uygulamaya konulması planlanan ‘Muş Kart’ sistemi için altyapı çalışmaları devam ediyor.

Muş'ta şehir içi toplu taşımada uygulamaya konulması planlanan ' Muş Kart' sistemi için altyapı çalışmaları devam ediyor.

Muş'ta toplu taşımada ilk defa uygulamaya konulacak kart sistemi için çalışmalar devam ediyor. 15 Ağustos tarihinden itibaren başlayan kart satışlarında istenilen seviyeye ulaşamadıklarını belirten S.S. 55 Nolu Şehiriçi Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı İnan Karakaya, yaklaşık bin vatandaşa ' Muş Kart' satışının yapıldığını söyledi. Kart satışlarının devam ettiğini ifade eden Karakaya, Muş'ta bu çalışmanın bir ilk olduğunu ve başarıya ulaşması için gayretle çalışacaklarını belirtti. ' Muş Kart' sistemine eylül ayında tüm altyapının hazırlanması ile birlikte hizmet verileceğini kaydeden Karakaya, "Başta Muş Belediye Başkanımız Feyat Asya olmak üzere belediye meclis üyelerimiz ve dolmuşçu esnaflarımız ile birlikte güzel bir oluşuma imza atmak üzereyiz. Eylül ayında Muş Kart sistemine geçeceğiz. Muş Lisesi karşısındaki Belediye Oto Parkı'nda kart satış bürosu oluşturduk" dedi.

Kart dolum ve basımıyla ilgili çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Karakaya, "Vatandaşlarımız kartlarını almaya başlayabilirler, iler ki dönemde tam manasıyla geçeceğimiz kartlı sistemde mağdur olmamaları için kart satış bürolarımızdan kartlarını temin etsinler. İnşallah eylül ayının ortalarında kart sisteminin açılışını yapacağız" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karakaya Eylül Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title