Haberler

Muş'ta Kosgeb Bilgilendirme Toplantısı

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile KOSGEB Muş Merkez Hizmet Müdürlüğü, bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile KOSGEB Muş Merkez Hizmet Müdürlüğü, bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Muş TSO Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Muş TSO Başkan Yardımcısı Şihmus Sinecem, KOSGEB'in daha önce Van'da olduğunu ve üyelerin ulaşımda büyük sıkıntılar yaşadığını hatırlattı.

KOSGEB'in artık Muş'ta hizmetlerini sürdürdüğünü belirten Sinecem, gerçek manada yatırım yapmak isteyenlerin KOSGEB kriterleri doğrultusunda projeler hazırlayarak hibe ve faizsiz kredilerden yararlanabileceğini söyledi.

KOSGEB'in kentte çok aktif şekilde çalıştığını dile getiren Sinecem,artık üyelerinin Muş'ta iş ve işlemlerini takip edebileceğini ifade etti.

Daha sonra üyeleri bilgilendirmek için slayt gösterisi eşliğinde sunum yapan KOSGEB Muş Merkez Hizmet Müdürü Kenan Mergen, KOSGEB'in son 2 yılda kentte yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Muş'taki yatırımcıların 2 yıl öncesine kadar KOSGEB'ten aldığı desteğin 70 bin lira olduğunu anımsatan Mergen, bu rakamın 2 yılda 580 bin liraya ulaştığını söyledi.

Üyelerin KOSGEB'e başvurarak veri tabanı kayıtlarını yaptırması çağrısında bulunan Mergen, KOSGEB desteklemeleri sıralamasında Muş'un Türkiye'de 45. sırada olduğunu kaydetti.

Toplantıda Mergen, KOSGEB'in destek programları ve hibe tutarları ile ilgili üyelere bilgiler sundu.

Toplantıya Muş TSO Başkanı Fatih Cengiz, yönetim kurulu üyeleri ve yatırımcılar katıldı. - Muş

Kaynak: AA / Yerel

Kosgeb Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title