Haberler

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Din Görevlileri ile Bir Araya Geldi

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, merkezde görev yapan din görevlileri ile bir araya gelerek bir toplantı düzenledi.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, merkezde görev yapan din görevlileri ile bir araya gelerek bir toplantı düzenledi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle din görevlileri ile bir araya gelen Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, toplum için faydalı hizmet yürüten din görevlilerinin haftasını kutladı. Atatürk Çocuk Parkı'nda düzenlenen programa, AK Parti Muş Milletvekili ve birinci sıra adayı Mehmet Emin Şimşek, Milletvekili adayları Abdulselam Er, Medeni Çağlar, Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık, AK Parti İl Başkanı Namık Ergün ve Muş merkezde görev yapan din görevlileri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Asya, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın önemine değinerek, "Diyanetin takvimini iyi bilen bir kardeşiniz olarak sizlerle bir araya gelip hasbıhal etmek için bu haftanın gelmesini dört gözle bekledim. Malum ilimize hizmet etmek için hep bir çalışma içerisinde olduğumuz için, toplumun manevi dünyasının önemli şahsiyetleri olan sizlerle toplu bir şekilde görüşme fırsatı bulamıyoruz. Onun için bu haftayı önemsiyoruz" dedi.

Din görevlisine hizmetin dine hizmet olduğunu vurgulayan Asya, "Din adamlarımız, toplumu doğru yola yönlendiren büyüklerimizdir. Toplumumuzun ahlaki ve manevi değerlerinin yeşermesinde ve güçlenmesinde en büyük etken, kıymetli din görevlilerimizdir. Her ne kadar farklı platformlarda olsak da gönül bağımızın olduğuna inanıyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Asya'nın konuşmasının ardından konuşan AK Parti Muş Milletvekili adayı Mehmet Emin Şimşek de Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı. Din görevlilerinin toplumun huzurunda önemli emekleri olduğunu vurgulayan Şimşek, bu anlayışın hep hakim olması temennisinde bulundu. Konuşmasında 1 Kasım seçimlerine de değinen Şimşek, yapılacak olan seçimlerin ülkenin selametine vesile olmasını dileyerek, bu süreçte destek beklediklerini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından söz alan bazı din görevlileri de, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle kendilerine böyle bir organizasyon yapıldığı için memnuniyetlerini dile getirdiler. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Emin Şimşek Feyat Asya Ak Parti Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title