Haberler

Muratpaşa'dan Falezlere Özel Temizlik

Antalya’da yüksekliği 40 metreyi bulan falezler, Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Antalya Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (ADDK), Kaya Tırmanış İhtisas Kulübü (KATİK) ve Akdeniz Üniversitesi Mağara Araştırma Kulübü sporcuları ile birlikte temizledi.

Antalya'da yüksekliği 40 metreyi bulan falezler, Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Antalya Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (ADDK), Kaya Tırmanış İhtisas Kulübü (KATİK) ve Akdeniz Üniversitesi Mağara Araştırma Kulübü sporcuları ile birlikte temizledi. Güvenlik önlemleri alınarak, özel dağcılık ve tırmanış ekipmanları ile yapılan çalışmada çuvallar dolusu atık toplandı.

Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün dağcılık eğitimi almış personeli, ADDK, KATİK ve Akdeniz Üniversitesi Mağara Araştırma Kulübü sporcularından oluşan 40 kişilik ekip, özel ekipmanlarla falezlerden inerek, pet, metal, cam şişeler ve diğer atıkları topladı. Falezlerden toplanan çuvallar dolusu atık, falezlerden yukarı çekilerek, çöp toplama araçlarına aktarıldı.

Falezlerin temizliği çalışmasına katılan tüm spor sporcularla, belediye personelini kutlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümiit Uysal, "Coğrafyamızın, karakteristik doğal güzelliği olan falezlerimizi korumalıyız. Kirletmemek, temizlemekten daha kolaydır. Tüm vatandaşlarımız, falezlerin korunması ve temiz tutulması konusunda duyarlı olmalı. Bu özel çalışmayı yapan personelimizi, sporcularımızı kutluyorum" dedi.

Başkan Uysal, katılımcı kulüplerin temsilcilerine plaket verdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title