Haberler

Muratpaşa Belediyesi 4'üncü Spor Salonunu Tamamladı

Muratpaşa Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında yapımını tamamladığı 4’üncü spor salonu Namık Kemal İlkokulu Spor Salonu 22 Kasım Salı günün törenle açılışı gerçekleştirilecek.

Muratpaşa Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Okullar Hayat Olsun' projesi kapsamında yapımını tamamladığı 4'üncü spor salonu Namık Kemal İlkokulu Spor Salonu 22 Kasım Salı günün törenle açılışı gerçekleştirilecek.

Muratpaşa Belediyesi, 56 mahallesinde çocuk, genç, yaşlı herkesin sağlıklı ortamlarda spor yapmalarını sağlamak için okul bahçelerine inşa ettiği spor salonlarının 4'üncüsünü de tamamladı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın okulların velilerin ve mahallelinin hizmetine açılmasını, yerel yönetimlerin spor, kültür, sosyal hizmetleri için kullanmasını amaçlayan 'Okullar Hayat Olsun Projesi' kapsamında Güzeloba İlkokulu, Dilşad Refizade İlkokulu ve Ermenek Ortaokulu'nda spor salonlarını hizmete açan Muratpaşa Belediyesi, Namık Kemal İlkokulu Spor Salonu 22 Kasım Salı törenle hizmete açılacak.

Her ayrıntı düşünüldü

Açılışı gerçekleştirilecek Namık Kemal İlkokulu Spor Salonu Muratpaşa Belediyesi'nin özkaynak düzeni içinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce yapıldı. 755 metrekare alan üzerine kurulu salon içinde 2 soyunma odası, tuvalet, duş, lavabo, engelli tuvaleti, malzeme odası ve antrenör toplantı odası yer alıyor.

7 spor tesisi

Açılışı yapılacak Namık Kemal İlkokulu Spor Salonu'yla Muratpaşa'da 7 spor salonunu tamamladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Ümit Uysal, okul bahçelerinde 4 spor salonu, Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi, tamamlanan Süleyman Erol Yüzme Havuzu ve Teneffüs Park içinde bulunan Antalya'nın ilk doğal buz pateni pistiyle Antalya'ya farklı branşta spor yapma olanağı sunduklarını belirten Başkan Uysal, "Bu çalışmalarımız, özellikle sporun 56 mahallemize yayılması, Muratpaşa'da ayrımsız herkesin spor yapma olanağına kavuşması için oluşturmaya çalıştığımız ve standart haline gelen çalışmalarımızdan bir tanesi. Sağlıklı bir yaşam için sporun kitleselleştirilmesini istiyoruz. Amacımız Muratpaşa'nın tüm mahallerinde çocuklarımızın ve komşularımızın sağlıklı ortamlarda spor yapmalarına olanak tanıyan alanlar oluşturmak" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muratpaşa Ermenek Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title