Haberler

Murat Dağı'nda Kampçılık Eğitimi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Dağcılık Kulübü (DPÜDAK) tarafından Ege Bölgesi'nin en yüksek noktalarından olan Murat Dağı'nda bir hafta süreyle Kış Temel Eğitimi Kampı düzenlendi.kamp yeri seçiminden çadır kurulumuna, yürüyüş bilgisinden ilk...

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Dağcılık Kulübü (DPÜDAK) tarafından Ege Bölgesi'nin en yüksek noktalarından olan Murat Dağı'nda bir hafta süreyle Kış Temel Eğitimi Kampı düzenlendi.

Eğitimde teorik derslerin yanında

kamp yeri seçiminden çadır kurulumuna, yürüyüş bilgisinden ilk yardıma kadar birçok konuda kampçılık eğitimi verilirken, çığ tehlikesi dahil zor koşullarda hayatta nasıl kalınacağına dair bilgiler kar üzerinde uygulamalı olarak anlatıldı.

Faaliyetin son gününde Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Kütahya Gençlik Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, eğitim kampını ziyaret ederek sporcular ile görüştükten sonra bir anı fotoğrafı çektirerek kamptan ayrıldılar.

Aynı gün içersinde teorik ve pratik sınava tabii tutulan öğrenciler, Kütahya'ya geri dönerken, 2 eğitmen, 4 yardımcı eğitmen, 14 kursiyer; toplam 20 kişinin katılımıyla gerçekleşen eğitim, renkli görüntülere sahne oldu.

(EFE

HABER VE FOTOĞARFLAR: ZAFER PEKER

25.02.2013 15: 29: 14

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Dağı Kütahya Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title