Haberler

Mültecilerin Sesi Sultanbeyli'den Yankılanacak

Sultanbeyli Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen İstanbulensis Şiir Festivali 26-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.

Sultanbeyli Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen İstanbulensis Şiir Festivali 26-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Festivalin bu seneki teması Filistinli şair Fatva Tukan'ın ölümsüz dizelerinden "Yurdumda Ölmek Yeter Bana " hareketle "Göç" olarak belirlenirken, festival 25 Mayıs tarihinde basınla buluşuyor.

Kültür-sanat dünyasının yakından takip ettiği Uluslararası İstanbulensis Şiir Festivali'nin bu sene dördüncüsü düzenleniyor. 26-29Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan festivalin 25 Mayıs Çarşamba Günü saat: 10: 00'da Sepetçiler Kasrı'nda basın toplantısı gerçekleşecek. Bu yıl festivalin teması göç olarak belirlendi.

15 ÜLKEDEN ŞAİR VAR

IV. Uluslararası İstanbulensis Şiir Festivali'nde bu sene 15 ülkeden 38 şair katılıyor. Filistin'den Azerbaycan'a, Yunanistan'dan İngiltere'ye varana kadar farklı kültürler şiirlerini seslendirecek. Sözün ustaları şiirleriyle mültecilerin sesi olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sultanbeyli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title