Haberler

Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm İzle Muhteşem Yüzyıl 108. Bölüm Fragmanı İzle

Star tv kanalında ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl dizisinin dünkü bölümü yine bomba etkisi yarattı. İzleyicinin zevkle izlediği dizide neler olup bitti. İşte Muhteşem Yüzyıl bu haftaki bölümü ayrıntılar detaylar.

Star tv kanalında ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl dizisinin dünkü bölümü yine bomba etkisi yarattı. İzleyicinin zevkle izlediği dizide neler olup bitti. İşte Muhteşem Yüzyıl bu haftaki bölümü ayrıntılar detaylar.

Çarşamba günleri hayranlarını Star tv eklanrının başına çeken dizinin bu haftaki bölümü yine oldukça heyecan vericiydi.

Şimdi dün gece dizide ne oldu ona bir değinelim. Ancak dizide en çok konuşulan olay sahne ise Nurbanu'nun Şehzade Selim ile yaşadığı banyo sahnesiydi. İzleyiciyi ekranı başına çeken bu sahnede Nurbanu Şehzade Selim'e bir sürpriz hazırladı ve onu banyoya çekti. Merve Boluğur ile Engin Öztürk’ün yaşadığı bu banyo sahnesi dizinin bitimi ardından sosyal paylaşım sitelerinde en çok konuşulan Muhteşem Yüzyıl olayıydı. Pek çok karışıklığın yaşandığı dizide daha bir birinden çok dikkat çekici olay var. İçinde burukluk olan Hürrem pek çok habersizliğin yanı sıra Fatma'dan intikamı almış sayılmış değil henüz. Pek çok gizliğin yaşandığı Muhteşem Yüzyıl muhteşem olayları ile dün geceyi nefesleri keserek geride bıraktı.

Şimdi dizinin fragman videosunun ikinci kısmını veriyoruz.

Diziye dair tüm ayrıntıları web sayfamız üzerinden sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.

Kaynak: Star / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title