Haberler

Muhtarlardan Bahattin Alageyik'e Tam Destek

AK Parti’den Bitlis Milletvekili Aday adayı olacağını açıklayan Adilcevaz’a bağlı Aydınlar beldesi eski Belediye Başkanı Bahattin Alageyik, muhtarlarla istişare toplantısı yaptı.

AK Parti'den Bitlis Milletvekili Aday adayı olacağını açıklayan Adilcevaz'a bağlı Aydınlar beldesi eski Belediye Başkanı Bahattin Alageyik, muhtarlarla istişare toplantısı yaptı.

İlçedeki bir restoranda muhtarlarla bir araya gelen ve AK Parti Bitlis Milletvekili adaylığı için kolları sıvayan Bahattin Alageyik, Bitlis ve ilçelerine hizmet etmek amacıyla aday adayı olacağını ifade ederek, muhtarların fikir ve görüşlerini alarak yapılan istişare sonucunda karar vereceğini açıkladı. Bahattin Alageyik, halkın içinde, memlekette yaşayan ve memleketin sorunları için çözümler sunacak birinin milletvekili olması gerektiğine değinerek, "Önümüzde Haziran 2015 tarihinde genel seçimler var. Bu seçimlerde AK Parti'den milletvekili aday adayı olmayı düşünüyorum. Bu konuda sizlerle istişare yapıp, görüş ve fikirlerinizi almak istedim. Türkiye'nin geleceği olan bir AK Parti var ve bunu kimsenin inkar etmesine gerek yok. Biz bu parti içerisindeyiz ve bu parti ile yollarımız birdir. Bu parti kurulduğundan beri hep bu partideyiz. Bu parti ile yolumuz ve istikametimiz aynen devam ediyor ve edecektir. Bu partinin Türkiye'de hizmet götürmediği memleket yok. Memleketimiz için çalışmamız lazım, memleketimiz için emek vermemiz lazım. Önümüzdeki aylarda genel seçimler var ve bu seçimler için ilçemizin ve ilimizin geleceği için AK Parti'den milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmak istiyorum ve bu konuda sizlerle istişare yapmak istedim ve sizlerin fikirlerini almak istedim. Bizim amacımız birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak ilçemize ve ilimize hizmet getirilmesi için girişimlerde bulunmak istiyoruz. Bu konuda birçok projemiz ve çalışmalarımız var. Bugüne kadar yaptığım işler her zaman benim için referans oldu. Belediye başkanlığı yaptığım dönemde herkes neler yaptığımızı gördü" şeklinde konuştu.

Düzenlenen istişare toplantısına katılan bütün mahalle ve köy muhtarları, imza kampanyası başlatarak Bahattin Alageyik'e milletvekili olması yönünde mühürlü ve imzalı destek verdiler.

Muhtarlardan tam destek alan Alageyik, AK Parti'den Bitlis milletvekili aday adaylığı için en kısa sürede müracaatta bulanacağını söyledi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahattin Alageyik Adilcevaz Ak Parti Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title