Haberler

Muhtarlar Toplumun Lideridir"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin milletvekili adayı Orhan Miroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Kızıltepe ilçesinde bulunan Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hatip Şeran ile görüştü.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin milletvekili adayı Orhan Miroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Kızıltepe ilçesinde bulunan Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hatip Şeran ile görüştü.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Mardin milletvekili Orhan Miroğlu, Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hatip Şeran'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Görüşmede muhtarların yaptığı işin önemine değinen Miroğlu, "Muhtarlar toplumun liderliğini yapıyor. Ülkenin huzuru için bu liderlere büyük işler düşüyor. Siyasetçiler olarak bizler, toplumun lideri olan muhtarlardan gelen her türlü talebe en iyi şekilde yanıt vermeye çalışıyoruz. Birlikte çalışarak toplumun sorun ve sıkıntılarını giderebiliriz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, en büyük muhtar benim diyerek sizlerin yaptığı kutsal işin önemine vurgu yapmıştır" dedi.

"BİZİ DİYALOĞA ZORLAYIN"

Toplumun liderleri olan muhtarların siyasileri iyi yönlendirmesi gerektiğini belirten Orhan Miroğlu, halk ile iç içe biri olarak bunu gönülden istediğini söyledi. Miroğlu, "Sizler toplumun liderleri olarak biz siyasetçileri diyaloğa zorlayın. Ben halka iç içe biriyim. Diyaloğun esas olduğuna inanan biriyim. Yılmadan oturup 10 yıl içinde Kürt halkını anlatan 10 adet kitap yazdım. Bunları yazarken bu milletin sorun ve sıkıntılarını dile getirdim. AK Parti seçimlerden güçlü bir şekilde çıkarsa bu çalışmalarımızı aksatmadan sürdüreceğiz" diye konuştu.

Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hatip Şeran ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Miroğlu Ak Parti Ak Parti Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title