Haberler

Muhtarlar Kuzuluk Tabiat Parkında Buluştu

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, AK Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Çakmak, Ünal Gündüz, Mustafa Tonyalı ve Mustafa Kemal Aksakal ile birlikte tüm mahalle muhtarları ile Kuzuluk Tabiat ve Orman Park'ta bir araya geldi. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, muhtarların sorunlarını, isteklerini, şikayetlerini dinleyerek gerekli notları aldı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş Başkan Akcan'a bu toplantıdan dolayı teşekkür ederek, "Muhtarlarımızın katılımıyla gerçekleştirilen bu toplantı çok verimli geçmiştir. Zaman zaman kendi aramızda yaptığımız toplantıların daha geniş katılımlı olanını gerçekleştirdik. Sorunlarımızı dile getirdik. Belediyemiz her zaman yanımızda bundan önce olduğu gibi bundan sonra da mahalle sorunlarımızı birlikte hal yoluna gideceğiz" dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ise yaptığı konuşmada, "Tüm muhtarlarımızı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Muhtarlarımız kendi mahalleleri ile ilgili gerekli hassasiyeti göstererek azami gayret sarf etmekteler. Biz de belediye olarak tüm birimlerimizle birlikte onların yanında olduk. Bundan sonra da yanlarında olacağız. Bu toplantımız bir durum değerlendirme toplantısı, neler yapıldı ve ne eksiğimiz var birlikte konuşarak bir program dahilinde sorunları çözme yoluna gidiyoruz. Muhtarlarımız mahallelerimizde bizlerin adeta temsilcileri konumunda bu bilinçle hareket etmekteyiz" diye konuştu.

Toplantıda söz alan muhtarlar sorunlarını, istek ve taleplerini dile getirdiler. Toplantı sonrası Başkan Akcan, Başkan Yardımcıları ve muhtarlar hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çakmak AK Parti Kuzuluk Akyazı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title