Haberler

Muhtarlar Derneğinden Doğan'a Ziyaret

Güncelleme:

Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş ve yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş ve yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonunda tekrar muhtarlar dernek başkanlığına seçilen Yoldaş "Belediye Başkanımız her zaman bize destek oluyor. Ne zaman başımız sıkışsa imdadımıza hemen yetişiyor. Bizlere yer tahsisinden tutun da, elektrik ve suyumuzun ödenmesi, kırtasiye yardımını hep başkanımız sayesinde karşılıyoruz. Mahallelerimizdeki sorunları iletip çözüm bularak yalnız olmadığımızı hissettiren Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Doğan da, "Hepimiz aynı gaye içinde çalışıyoruz. Birlik beraberlik içinde olmamız hizmetlerin daha da verimli olmasını sağlıyor. Muhtarlar bizim baş tacımızdır. Bizler aynı takımın oyuncularıyız. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çok daha güzel işler yapacağız" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title