Haberler

Muhasebecilere Kdv Semineri

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından KDV Genel Tebliği konulu bilgilendirme semineri verildi.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından KDV Genel Tebliği konulu bilgilendirme semineri verildi.

Oda hizmet binasında yapılan bilgilendirme seminerine çok sayıda oda üyesi ve stajyeri katıldı. Seminere gelenlere Türk Bayrağı dağıtılarak açılış konuşmaları öncesinde saygı duruşunda blunuldu, İstiklal Marşı okundu. Arif Nihat Asya'nın kendi sesinden Bayrak şiiri slayt gösterisi eşliğinde dinlendi.

Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan yaptığı konuşmada, Diyarbakır'da Türk bayrağına yönelik saldırıyı kınadı. Turan, "Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi 76 milyon Türkiye Cumhuriyeti insanının ortak değeri olan bayrağımıza yapılan bu acı saldırıyı esefle kınıyorum. Uğruna binlerce şehit verdiğimiz bayrağımıza uzanan kirli eller bulunmalı ve hesabı adalet önünde sorulmalı ve bir daha böyle provokatif eylemlere fırsat verilmemelidir. Milletimizin huzurunu bozmaya, kardeşi kardeşe kırdırmaya yönelik bu girişim karşısında sağduyu ile hareket etmeliyiz. Bu topraklar üzerinde yaşayan insanlar Çanakkale'de bu vatan için omuz omuza çarpıştıklarını, barış ve kardeşlik içerisinde yaşadıklarını asla unutmamalıdır. Devletimiz başta terör örgütü olmak üzere ülkemizi bölmek isteyen hainlere asla fırsat vermemeli, gerekli önlem ve tedbirleri almalıdır. Biz savaş istemiyoruz. Tabi ki uzlaşı, barış kardeşlik istiyoruz. Şu da bilinmelidir ki, saf değiliz. Çözüm süreci adı altında sabrımız zorlanmamalıdır. Uysal atın çiftesi pek olur. Ne demek yol kesmek, ne demek kimlik kontrolü yapmak, ne demek bayrak indirmek. Sesimizi yükseltmiyorsak, biliniz ki bu efendiliğimizdendir" dedi.

Seminer konusuyla ilgili de bilgilendirme yapan Oda Bakanı İsmail Turan, "Yeni yayınlanan KDV tebliğ ile 123 tebliğ tek tebliğ haline getirildi. Bizde bu konuda sizleri detaylı şekilde bilgilendirmek için bugünkü seminerimizi düzenledik. Tekrar vergi affı gündemde. Bununla ilgili sizlerden ve mükelleflerden gelen talepleri Konya SMMM Odasının görüşü olarak dile getirdik. Konya milletvekillerimizle bu konuyu paylaştık" şeklinde konuştu.

Seminer açılış konuşmasından sonra Yeminli Mali Müşavir Abdullah Tolu ve Mali Müşavir Zübeyir Ülger tarafından KDV Genel Tebliğ ile ilgili detaylı sunum ve bilgilendirme yapıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arif Nihat Asya İsmail Turan Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
title