Haberler

Muhasebeciler Kahvaltıda Buluştu

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) üyeleri, 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası sebebiyle düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) üyeleri, 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası sebebiyle düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Kayseri Anadolu Harikalar Diyarı'nda düzenlenen etkinliğe, KSMMMO üylerinin yanı sıra, bir çok mali müşavir katıldı. 1-7 Mart Musabeciler Haftası Etkinliklerinin haftaiçi gerçekleşecek ziyaretler ile devam edeceğini söyleyen KSMMMO Başkanı Baki Gümüşoluk, "Bu etkinlik çerçevesinde bugün arkadaşlarla kahvaltı programı düzenledik. Yarın da Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edeceğiz. Meslek problemlerimizi ilgili mercilere ileteceğiz" dedi. Kayseri'de ve Türkiye'de meslektaşlarının bir çok sıkıntı yaşadığını söyleyen Gümüşoluk,"Daha çok müşterilerin mükelleflerin sorunu olmasına rağmen, bizim camianın sahip çıktığı bir kısım problemlerimiz var. Düzeltme beyannamelere çok büyük cezalar kesiliyor. Buna hem müşteriler hem bizler maruz kalıyoruz. Maliye Bakanlığımızın bu konuyu değerlendirmesini arzu ediyorum" diye konuştu.

Gümüşoluk ayrıca, "Biz hem kamusal sorumluluğu olan bir meslek alanıyız. Biz isteklerimizi taleplerimizi sunarken şahsi ve meslek camiasının çıkarlarından ziyade kamunun çıkarlarını gözeterek taleplerde bulunuyoruz. Biz ülke ekonomisinin, ülke işletmelerinin gelişmesi için bu önerileri sunuyoruz. Muhasebe ve denetim desteğinin daha da ileri gitmesi için dünyadaki gelişmelere paralel olarak sürekli oda ve meslek camiası olarak çalışmalar içerisindeyiz. Bu yüzden diyoruz ki tüm kamu kurum kuruluşları, firmalar bağımsız denetime tabi olsun. Biz bu şeffaflığı sağlayalım istiyoruz" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhasebe Haftası Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title