Haberler

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu Gafı: İyi Bir Kitap Okuyucusudur

Güncelleme:

CHP'li İnce, Kılıçdaroğlu'nun "Kitap okumuyorum ama çıkarılan özetleri okuyorum" şeklindeki açıklamasına rağmen, CHP Liderinin iyi bir kitap okuyucusu olduğunu belirtti.

Başbakan Davutoğlu'nun miting meydanlarındaki "Özetten kitap anlaşılmaz" sözleriyle başlayan tartışma televizyon stüdyolarına taşındı. CHP'li İnce konuk olduğu programda, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Kitap okumuyorum ama çıkarılan özetleri okuyorum" sözlerini duymamış olacak ki CHP Liderinin kitap özeti okumadığını, böyle bir sözünün de olmadığını söyledi.

Muharrem İnce, Habertürk'te Didem Aslan'ın sorularını cevapladı. Erzurum'da CHP'li adaya belediye tarafından, meydanı kendilerinin yaptığı gerekçesiyle miting yaptırılmadığını iddia eden İnce, devleti de CHP'nin kurduğunu söyleyerek, "O zaman biz de onlara aynı gerekçeyle miting yaptırmayalım böyle bir mantık olur mu?" diye konuştu.

CHP'li İnce'nin açıklamalarından satırbaşları;

"400 milletvekili istiyor ve AK Parti'ye oy istemediğini söylüyor. Neden Meclis'i adam gibi çalıştırmıyor? Hesap vermeden kaçıyor, Sayıştay raporları Meclis'e gelmiyor. Ahmet Davutoğlu, şeffaflık paketi açıkladı. İl başkanları mal beyanları verecekti. O gün açıklanan şeyleri bugün hatırlayan ya da söyleyen var mı? Recep Tayyip Erdoğan'ın kişisel kariyeriyle ilgili sorunu var. O sarayda geceleri uykusuz geçiriyor. Kurumları başkalaştırma, dönüştürme onları gerçekleştirme derdi var. Yüksek Seçim Kurulu, Erdoğan'dan korkuyor, hakimler hapse girmekten korkuyor.

SANDIK GÜVENLİĞİ

HDP, MHP ve CHP sandık güvenliğini tartışıyor. Kimse bu ülkede yapılan sınavlarına güvenmiyor. Mahkemelerine güvenmiyor. Açılım bitti, Fatih Projesi bitti, Diyanet çöktü, özel hayat çöktü, haberleşme özgürlüğü çöktü. Tek umudumuz milletin iradesi kaldı. Eğer bir ülkede bir takım oluşumlar oluşturuyorsa demekki sıkıntı var demektir. Oyunuzu kullandıktan sonra akşam tekrar oyunuzu kullandığınız sandığa gidin. Size orada ihtiyaç olabilir. Son yaşadığımız Yalova seçimlerinde hiç kimse bir oy çalamadı. Alnını karışlarım ben oy çaldım diyen. Yine de herşeye rağmen hazinede paramızı çalan, sınavda soruları çalan sandıktaki oyu haydi haydi çalar.

"DAVUTOĞLU'NUN DA OYUNA TALİBİM"

Cemaatle işbirliği olabilir mi? Ben bu ülkedeki her vatandaşın oyuna talibim. Hatta Davutoğlu'nun oyuna bile talebim. Eğer akıllıysa, kendini düşünüyorsa CHP'ye oy versin. Biz Hakkari'nin de Edirne'nin de oyuna sahibiz. Eğer cemaate terör örgütü diyorsa, yardım yataklıktan neden içeri almıyor musunuz? 'Ne istediniz de vermedik' diyen Recep Tayyip Erdoğan değil mi? 'Ben geçmişte AKP oy verdim; ancak şimdi CHP'ye oy vereceğim' diyen birisinin oyunu almayalım mı? Erdoğan, İstanbul'da belediye başkan adayıyken geneleve gidip oy istedi, unutmamak lazım."

O RÖPORTAJI İZLEMEMİŞ

Didem Arslan, canlı yayının son bölümünde İnce'ye Başbakan Davutoğlu'nun "Özetten kitap anlaşılır mı?" sözlerini hatırlattı. Kılıçdaroğlu'nun o sözlerinden habersiz konuşan İnce, Aslan'ın "Kılıçdaroğlu da kitap özeti okuyor" sözlerine karşı çıktı. İnce, Kılıçdaroğlu'nun iyi bir kitap okuyucusu olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu Muharrem İnce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (70)

Chenk Yurdatapan:

Ak Partinin artık Türkiye''nin başından atılmasının zamanı çoktan gelmiştir. 7 haziranda Türk halkı bunu başaracak ve başta tayyip erdoğan olmak üzere, bütün ak parti kadroları tasfiye edilecektir. Çünkü bu eğitimsiz, kültürsüz ve bilgisiz adamlarla Türkiye bir arpa boyu yol alamaz. .

12
23
yanıtYanıtla
dersim62:

Sayın kılıçdaroğlu dürüst, samimi, çalışkan ve dersim diyarının yiğit bir evladıdır. Ekonomiyi güçlendirecek, hırsızlardan hesap soracak, birliği beraberliği sağlayacak, demokrasiyi geliştirerek sorunları çözecektir. Biz dersimliler ve tüm aleviler kılıçtaroğlu ile beraberiz. HDP nin tuzağına düşmeyeceğiz oylarımız CHP ye

9
20
yanıtYanıtla
ADANALI TAMER:

CHP=BOS LAF KENDI DEDIKLERINE KENDILERI BILE INANMAZ ZATEN INAN SALAR INAMAK BASARMANIN YARISI. BIRA YI FAZLA KACIRMIS HER HALDE.

18
8
yanıtYanıtla
fırtına:

BİZ SESSİZ ÇOĞUNLUĞUZ TENCERE ÇALAN DEĞİL

21
4
yanıtYanıtla
OsmanliliTayyip:

ulan cahil dinsiz imansiz ataistler siz okumayi bilseniz bu hallerde olmazdiniz bir elinizde raki öbüründe sarap kafayi bulup bulup milletin karsisina cikip sacmaliyorsunuz chp mhp ve hdp, ye oy veren günaha girmis olur hdp canileri yillarca cocuk kadin yasli demeden öldürdüler gücleri onlara yettigi icin chp ve mhp bu ülkenin batmasi icin ellerinden ne geldiyse yaptilar milletin cekmedigi eziyet kalmadi darbecileri destekleyen bunlar teröristleri destekleyen bunlar mescitleri kuran kurslarina karsi gelen gecmiste kapatan bunlar euzü besmele nedir bilmezler allah bilir gusül abdesti nedir onuda bilmezler bunlarin kendilerine faydasi yok vatana millete nasil faydalari olacak allahin izni ile insallah ak parti tek basina iktidar olacak hdp baraji asamayacak baskanlik sistemide bir türlü getirilecek ondan sonra bu gandilerin defterleri tek tek dürülecek

10
14
yanıtYanıtla
reis06:

aydaaaaaaaaaaaaaa senin liderin diyorki ben kitap okumam sadece önemli yerlerin altını arkadaşlar çizer ben okurum dedi. . . . yalancılarrrrr asena sizden iyi

19
5
yanıtYanıtla
fırat:

hdp''nin vaatleri şöyle olmalı: Yaktıklarımız, yıktıklarımız. kırdıklarımız. . . . Yakacaklarımızn, yıkacaklarımızn, kıracaklarımızn garantisidir. . . .

19
5
yanıtYanıtla
Sivas Mobil-IOS:

AKP AKP AKP istikrar sürdün hedef 2023 koş Türkiyem

17
7
yanıtYanıtla
FATİH:

İnce sen kendin acaba gandiye oy verecekmisin. Bence hayır. Bizce hayır. Bunu bilmeyen hiç kafa yormasın siyasete. .

15
8
yanıtYanıtla
Nokta:

ben de gaf sandım, komiksiniz akapeliler

10
12
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title