Haberler

Muhabirin Objektifinden Bodrum" Sergisi Açıldı

İhlas Haber Ajansı (İHA) Bodrum muhabiri Mehmet Can Meral’in "Muhabirin Objektifinden Bodrum" isimli fotoğraf sergi açıldı.

İhlas Haber Ajansı (İHA) Bodrum muhabiri Mehmet Can Meral'in "Muhabirin Objektifinden Bodrum" isimli fotoğraf sergi açıldı.

Bodrumlu gazeteci Mehmet Can Meral, 4 yıldır çektiği fotoğrafları sergi haline getirdi. www.bodrummuhabiri.com'unda sahibi olan Meral birçok olayda çektiği fotoğraflarda sergisinde yere aldı. Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi'nde açılışı yapılan sergiye Bodrum'lu iş adamları, siyasetçiler ve birçok tanınmış isim katıldı. Bir birinden güzel doğa, manzara ve haber konusu olmuş birçok olayın fotoğrafları sergilendi. İlk kişisel sergisini açılışına yapan Meral'i CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Güneri Günaydın, Mehmet Can Meral'in ailesi ve gazeteci arkadaşları yalnız bırakmadı.

Serginin açılışını ise CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Güneri Günaydın ve Meral'in gazeteci arkadaşları yaptı. Muhabir'in çektiği birbirinden güzel 50 fotoğrafı sergiyi gezenler hayranlıkla inceledi. Mehmet Can Meral, misafirlerine yakaladığı karelerin hikayesi hakkında bilgiler aktardı.

Sergide meslektaşlarının sorularını yanıtlayan Meral sergiyi 4 yıllık çalışması sonucunda açtığını söyleyerek bu serginin ilk kişisel sergisi olduğu için çok heycanlı olduğunu ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: "Son 4 yıl içerisinde çektiğim 50 eser sergimde yer alıyor. 2011 yılından bu yana değişik zaman ve mekanlarda çektiğim Bodrum manzaralarının olduğu ve haber esnasında çektiğim fotoğraflar ve doğa fotoğrafları var. Bodrum'un en yüksek tepesi olan yerden 690 metre yükseklikten çektiğim kareler var. Orada yaklaşık 3 gün çadırda kaldım. Sabah gün doğarken ve gün batımı fotoğraflarımda değişik ışıkları yakalamaya çalıştım. Bir de yıldırım fotoğraflarım var bu da benim için ayrı bir merak. Yıldırımlar, çalışmalarımda çok ayrı bir yere sahip. O sesleri duyduğum an hemen dışarıya koşuyorum" ifadelerini kullandı.

Meral'in "Muhabirin Objektifinden Bodrum" sergisi 20 Mayıs tarihine kadar saat 10: 00 - 19: 00 arasında gezilebilecek. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhlas Haber Ajansı Bodrum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title