Haberler

Muğlaspor Kadrosunu Demirtaş ile Güçlendirdi

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan BAL ligi ekiplerinden Muğlaspor, kadrosunu PTT 1. Lig tecrübeli Onur Demirtaş ile güçlendirdi.

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan BAL ligi ekiplerinden Muğlaspor, kadrosunu PTT 1. Lig tecrübeli Onur Demirtaş ile güçlendirdi. Tecrübeli futbolcu ile uzun süredir görüşme halinde olan Yeşil-Beyazlı ekip, deneyimli futbolcu ile her konuda anlaşma sağlayarak kadrosuna kattı.

Tecrübeli orta saha oyuncusu Onur Demirtaş, TT 1. Liginde 200 maçta forma giyerken, 2. ligde ise 63 maçta oynayan Onur Demirtaş'ın geçtiğimiz yıl amatörlüğe dönüş yaparak mücadele verdiği BAL Takımı Ankara Etimesgutsporun şampiyonluğunda da büyük pay sahibi olduğu öğrenildi.

2003-2004 yılları arasında Adana Demirspor forması giyen Onur Demirtaş daha sonra 2004-2007 yılları arasında aralıksız Türk Telekom takımında mücadele etti. 2007 yılında Adanaspor'a transfer olan tecrübeli futbolcu 2012 yılına kadar bu takımın formasını giydi. Daha sonra birer sezon Eyüpspor ve Hatayspor formaları ile liglerde mücadele eden Demirtaş son olarak geçtiğimiz yıl amatörlüğe dönerek BAL Liginde Ankara Temsilcisi Etimesgut Belediyespor formasını giydi.

Onur Demirtaş ile anlaştıkları için camia olarak çok mutlu olduklarını ifade eden Muğlaspor Kulübü Basın Sözcüsü Abdullah Eskihisarlı, tecrübeli orta saha oyuncusunun diğer oyuncular gibi takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını belirtti. Bu sezon ligde hedefe oynayan bir takım oluşturduklarını dile getiren Basın Sözcüsü Eskihisarlı, Onur Demirtaş ile transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title