Haberler

Muğla Genelindeki Koruyucu Aileler Kahvaltıda Buluştu

Muğla Valiliğine bağlı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Ortaca’da düzenlenen Koruyucu ailelerle dayanışma kahvaltısı yapıldı.

Muğla Valiliğine bağlı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Ortaca'da düzenlenen Koruyucu ailelerle dayanışma kahvaltısı yapıldı.

Ortaca ilçesi Aliabi Retauranta gerçekleşen Kahvaltıya Muğla Valisi Amir Çiçek, Alay Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Ortaca Garnizon Komutan Vekili Jandarma Üsteğmen Emre Altan, Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan Emniyet Müdürü İsmail Ayhan ve çok sayıda koruyucu ailenin katılımı ile gerçekleşti. Yapılan kahvaltı sonrasında koruyucu ailelere protokol üyeleri tarafından plaket; çocuklara da değişik hediyeler verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu'nun yaptığı açılış konuşmasında; " Sayın Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlayan Gönül Elçileri Projesinin birinci basmağı olan koruyucu ailelerle ilgili yapılan çalışmalar neticesinde 2012 yılında dokuz korucu ailemizin yanında on çocuğumuz bakıldı. Yapılan tanıtım çalışmaları neticesinde siz değerli ailelerimizin katıları ile bu gün otuz bir ailemizin yanında kırk üç tane çocuğumuz koruyucu aile hizmeti almaktadır. On ailemizde iki çocuk, bir ailemizde üç çocuk ve yirmi ailemizde de tek çocuk olarak hizmet verilmektedir. Şu an için ilimizde koruyucu aile olmak için müracaat edip, uygun çocuk bekleyen sekiz aile mevcuttur. Amacımız çocuklarımızı aile ortamında büyütüp, topluma kazandırmaktır. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Sizler kimsesizlerin kimi olduğunuz için size ne kadar şükretsek azdır. Amacımız aileler bir arada olsun kaynaşsın ve bundan sonrada her ay bir ilçe de bu tür sosyal etkinliklerle devam etmek istiyoruz."dedi

Koruyucu aile Gülşen Çaktuğ ise; " Bu gün bizi bir araya getiren dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Ben koruyucu aile kapsamına katıldığım için çok mutluyum. Oğlumu çok seviyorum ve bize bu imkanı veren herkese çok teşekkür ediyor, Allah hiç birimizi çocuklarımızdan ayırmasın" dedi

Vali Amir Çiçek ise, " Bu tür kahvaltıları çok seviyorum; tadı çok güzel oluyor. Koruyucu ailelerimiz ile birlikte olmak bize şifa verdi. Ben onlara diyorum ki bu hayırlı işleri yapmak size çok şeyler kazandıracak. Allah sizlerden razı olsun. Bu güzel bir çalışma gönüllü yapılan bir iştir. Kimse bu ailelerimizi zorlamıyor. Her ailemiz bir evlat yetiştiriyor. Bu çocuklarımızı yetim bırakmıyorlar. Bundan daha güzel bir yatırım olmaz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil Çelik Amir Çiçek Ortaca Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title