Haberler

Muğla Büyükşehirden Ormanspor'a Destek

Muğla Büyükşehir Belediyesi heyeti Basketbol 2. Lig temsilcisi Muğla Ormanspor yönetimini ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi heyeti Basketbol 2. Lig temsilcisi Muğla Orman spor yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ali İnan, Muğla'da Basketbol Sporunu ayakta tuttukları için Orman spor yönetimine teşekkür ederek, 2015-2016 sezonunda başarılar diledi.

Orman spor'un Muğla'da tek basketbol takımı olduğunu belirten Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ali İnan, "Orman spor'un yapılanması tüm kulüplerimize örnek teşkil edecek şekilde, sadece dışarıdan oyuncu getirip üst liglerde oynayarak değil, ortada 120 den fazla lisanslı sporcu ile Muğla Genelinde Minik takımdan Yıldızına, her yaş gurubu genç ve çocuklara verilen büyük bir emek var. 2.Lig de mücadele eden 4 tane Muğla'lı gencimiz var takımda 5 tane Muğla Sıtkı Koçman Üniveristesinde eğitim gören sporcumuz var bunların hepsi bizi çok mutlu ediyor. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız bu nedenle Muğla'nın takımı olan Muğla Orman spor Basketbol Takımının 2015-2016 sezonu deplasman giderlerinin karşılanması talimatını verdi" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesinin vermiş olduğu destekten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade eden Muğla Orman spor Kulübü Başkanı Vedat Dikici ise, "Takımımız sadece Orman Bölge Müdürlüğünün takımı olarak algılanıyor. Bu takım tüm 48'in takımı, o bakımdan sayın başkanımızın desteği bizi çok daha yukarılara taşıyacaktır. Hem Sayın Daire Başkanımıza hem de Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza Muğla Gençliği ve Basketbol ailemiz adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Henüz bir forma sponsorları olmadığını da hatırlatan Muğla Orman spor Basketbol Kulübü Başkanı Vedat Dikici bu konuda duyarlı sporseverlerin desteğini beklediklerini sözlerine ekledi.

Diğer yandan Orman spor Basketbol takımı bu sezon ilk karşılaşmasını 30 Ekim'de deplasmanda İstanbul Yeşilyurt spor ile oynayacak. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali İnan Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title