Haberler

Müftü Öztürk'ten Vali Ceylan'a Kutlu Doğum Ziyareti

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, 14-20 Nisan 2015 tarihleri arasında kutlanan “Kutlu Doğum Haftası” nedeniyle Vali Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret etti.

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, 14-20 Nisan 2015 tarihleri arasında kutlanan "Kutlu Doğum Haftası" nedeniyle Vali Mehmet Ceylan'ı makamında ziyaret etti.

Müftü Yardımcıları A. Celalettin Alktunkaya ve Yaşar Bolat'ın da hazır bulundukları ziyarette Müftü Öztürk, Vali Ceylan'a günün anısına gül, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından "İyilik Ödülleri" isimli kitapçıkları takdim etti.

Vali Mehmet Ceylan, Kutlu Doğum Haftası'nın tüm insanlığa huzur getirmesini belirterek; "Bu anlamlı haftanın Peygamberimizi daha iyi tanımamıza, birlik ve beraberliğimizin artırmasına vesile olmasını Yüce Allah'tan temenni ediyorum" dedi.

Ziyarette konuşan İl Müftüsü Yakup Öztürk ise, Kutlu Doğum Haftası'nın Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" temasıyla kutlanacağını belirterek, hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yakup Öztürk Nevşehir Müftü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title