Haberler

Müezzinoğlu: "Türkiye'de Artık Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun konuşması Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: - "Tuzak kuranlar, tezgah kuranlar, millete bedel ödetmek isteyenler şunu bilsin, Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Tuzak kuranlar, tezgah kuranlar, millete bedel ödetmek isteyenler şunu bilsin, Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun konuşması Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: - "Tuzak kuranlar, tezgah kuranlar, millete bedel ödetmek isteyenler şunu bilsin, Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Tuzak kuranlar, tezgah kuranlar, millete bedel ödetmek isteyenler şunu bilsin, Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.Müezzinoğlu, çeşitli etkinliklere katılmak üzere geldiği Gelibolu'da, AK Parti Gelibolu Kadın Kolları tarafından bir kafede düzenlenen toplantı öncesinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin seçim sürecine girdiğini ve gelecek dönemde daha güçlü şekilde hizmetlere devam edeceklerini söyledi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dediğini hatırlatan Müezzinoğlu, şöyle konuştu: "Tuzak kuranlar, tezgah kuranlar, millete bedel ödetmek isteyenler şunu bilsin, Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Millete darbe yapamayacaksınız, milletin ensesinde boza pişiremeyeceksiniz. Milletin imkanlarını kendinize yönlendiremeyeceksiniz. Çünkü artık milletle beraber yürüyen bir AK Parti ve kadroları var. Allah'a şükürler olsun ki kurulduğumuz günden bu yana milletimiz bizi yalnız bırakmadı."Müezzinoğlu, Türkiye'nin 2000'li yılların başındaki sağlık sistemine de değinerek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürlüğü yaptığı döneme değindi. Müezzinoğlu, "Ey Kılıçdaroğlu, SSK genel müdürüydün ambulans helikopterler, uçaklarımız var mıydı? Ama şimdi var. Onun için bir başka ülkenin insanını örnek gösteren değil, muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki Türkiye'ye birlik ve beraberlik içinde yürüyeceğiz. Milletimizle beraber bu yolculukta 2023'ü hedefliyoruz. Dünyanın imrenerek baktığı ülkeyi hep birlikte inşa edeceğiz" diye konuştu.Konuşmanın ardından kafedeki kadınlarla sohbet eden Müezzinoğlu, bir vatandaşın Gelibolu Devlet Hastanesinde kadın doğum uzmanı eksikliğini dile getirmesi üzerine, "Yarından itibaren kadın doğum uzmanı geliyor" dedi.Müezzinoğlu, daha sonra Bursa'ya gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

Kaynak: AA / Politika

Mehmet Müezzinoğlu Ak Parti Gelibolu Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title