Haberler

Muay Thai Euro Ligi Avrupa Finali Bucak İlçesinde Yapılacak

Müsabakalar öncesi sporcular, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu'yu ziyaret etti.

Muay Thai Euro Ligi Avrupa Finali için Bucak ilçesine gelen sporcular, Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ile bir araya geldi.

Ziyarette Türkiye Muay Thai Federasyonu Başkanı Halil Durna, Bağımsız Mücadele ve Savunma Sporları Konfederasyonu Başkanı, Türkiye Muay Thai Federasyonu İcra Kurulu Başkan Vekili, Avrupa Muay Thai Federasyonu Asbaşkanı Hasan Yıldız, Ege Bölgesinden Sorumlu Asbaşkan Şakir Bayramoğlu, Akdeniz Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Hasan Urlu, Merkez Hakem Üst Kurulu Başkanı Hamit Durmaz, Profesyonel ve Süper Lig Hakem Kurulu Başkanı Kahir Asla da bulundu.

Türkiye'de ilk defa yapılacak Muay Thai Euro Lig maçları için aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 8 ülkeden Bucak ilçesine gelen sporcular, ev sahipliği için Belediye Başkanı Süleyman Mutlu'ya teşekkür etti.

Mutlu, yaptığı konuşmada, Türkiye'de ilk defa yapılacak organizasyon ile Bucak'ın uluslararası alanda tanıtılacağını söyledi. Başkan Mutlu, müsabakaların centilmence geçmesi dileğinde bulundu.

Türkiye Muay Thai Federasyonu Başkanı Halil Durna ise Bucak ilçesinde ilk defa düzenlenecek finalin, hem muay thainin daha geniş kitlelere tanıtılması hem de Bucak için güzel bir imkan olduğunu söyledi.

Durna, "Avrupa'nın en iyi sporcuları ülkemize gelerek bu akşam yapılacak final müsabakalarına katılacaklar. Tüm sporculara başarılar diliyorum. Belediye Başkanı Süleyman Mutlu'ya da ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Final müsabakalarına, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Romanya, İtalya, Türkiye, Hırvatistan, Litvanya ve Yunanistan'dan sporcular katılıyor. - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Mutlu Bucak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title