Haberler

MTTB'den Gazze'ye Yapılan Saldırıya Kınama

Güncelleme:

Milli Türk Talebe Birliği Malatya Şubesi Başkan Yardımcısı Mehmet Sağdıç, "Müslümanlar birleşin." dedi.

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şubesi Başkan Yardımcısı Mehmet Sağdıç, "Müslümanlar birleşin. Çözüm birlik, çare tevhid. İslam Coğrafyası'ndaki bu zulüm, zalimi sevindirmekte ve cesaretlendirmektedir "dedi.

Birlik binasında, birlik yöneticileriyle birlikte yaptığı basın açıklamasında, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıyı kınayan MTTB Malatya Şubesi Başkan Yardımcısı Mehmet Sağdıç, "Zalim devletin her sene Ramazan ayında rutin hale getirdiği alçakça saldırıları esefle kınıyoruz. Bu saldırıların artık hukuksal boyutunu konuşmanın komik ve yersiz olduğunu düşünüyor, dini dili ırkı ne olursa olsun her insanın bu katliamların karşısında sessiz kalmaması gerektiğini ve sessiz kalanların da bu durumundan utanıp insanlığını gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyoruz. Hadiselerde zalim devlet, mesnetsiz bir iddiadan yola çıkarak olayla ilgisi bulunmayan sivilleri bombalamak suretiyle kadın ve çocukları katletmesinden, uluslararası camiada söz sahibi devlet ve kuruluşların da bu hususta tek bir kelime edemeyecek kadar güce kul olmasından, zalim devletin Ortadoğu coğrafyasındaki Kudüs işgali ve Filistin'e olan saldırılarından dolayı tekrardan haykırıyoruz" diyerek, özetle şunları söyledi:

"Müslümanlar birleşin. Çözüm birlik, çare tevhid. İslam Coğrafyası'ndaki bu zulüm, zalimi sevindirmekte ve cesaretlendirmektedir. Mısır, Suriye, Irak, Doğu Türkistan, Arakan. Hilal kan ağlamakta. Yüreklerimiz kanla dolmakta. Zalimin karşısında yıkılmayacak ve ayakta duracak olan İslam Birliği için MTTB Gençliği, yürüdüğü hak yolda devam edecek, birliğimiz için çaba gösterecektir. Sadece zalimin zulmünü lanetlemek ve kınamak hiçbir zaman çözüm olmayacağı gibi ötesine geçip mücadelemize her alanda devam etmeliyiz. Milli Türk Talebe Birliği olarak hatırlatıyoruz ki; yeryüzüne İslam hakim olacak, işte o zaman hiçbir çocuk yetim kalmayacak, hiçbir insan zulüm görmeyecek, hiçbir toplum soykırıma maruz kalmayacak ve hiçbir ana kalleş namlular yüzünden evlat acısı çekmeyecektir. İstikbal sadece ve sadece İslam'dadır. İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan-ı Şerif hürmetine kardeşlerimizin şahadetinin kabul olmasını, ümmetimizin tevhid-i İslam ile şereflenmesini Yüce Rabbimizden niyaz ederiz." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sağdıç Malatya Gazze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title