Haberler

"Motosikletleri Fark Edin"

Yalova'da geçen yıl aralık ayında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Özgür Deniz Erdoğan ve Fatma Karakaya için yakınları ve arkadaşları tarafından anma töreni düzenlendi.

Yalova'da geçen yıl aralık ayında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Özgür Deniz Erdoğan ve Fatma Karakaya için yakınları ve arkadaşları tarafından anma töreni düzenlendi.

"Motosikletleri Fark Edin" adı altında yapılan anma töreni kapsamında, Özgür Deniz Erdoğan ile Fatma Karakaya'nın fotoğraflarının basılı olduğu tişörtleri giyen yaklaşık 120 motosikletli, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi.

Burada motosikletli gruba hitap eden Özgür Deniz Erdoğan'ın ablası Filiz Erdoğan, "Kaybettiğimiz bu iki canımızın ruhlarını şad etmek, ayrıca motorcuların trafikte daha fazla fark edilmesi için burada toplandık. Yollarda bizi araç gibi görmeyip, trafikte saygı gösterilmemesinden dolayı böyle acılar yaşıyoruz. Aynı acıları tekrar yaşamamak için lütfen bizi fark edin, bizlerin katili olmayın" dedi.

Motosikletli grup daha sonra Fatma Karakaya'nın TOKİ konutlarında bulunan evine gitti. Duygusal anların yaşandığı buluşmada Erdoğan ve Karakaya aileleri gözyaşlarına hakim olamadı.

Buradan kazanın meydana geldiği Bursa-Yalova karayolundaki Kirazlı Sanayi Bölgesi mevkisine geçen motosikletli grup, "Trafikte biz de varız. Görmezden gelmeyin. Motorcuların katili olmayın" yazılı pankart açtı.

Kazanın meydana geldiği noktaya ise "Motosikletleri fark edin" yazılı tabela dikilerek, çelenk bırakıldı.

Özgür Deniz Erdoğan'ın babası eski Yalova Emniyet Müdür Yardımcısı Sedat Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Benim yavrumun canı yandı. Başkalarının yavrusunun canı yanmasın. Motosikletliklere karşı duyarlı ve onlara karşı biraz daha saygılı olabilirsek böyle acıları belki de hiç yaşamıyor olabiliriz. Tek amacımız başka yavruların canı yanmasın, başka anne ve babalar ağlamasın. Motosikletli dünyayı, insanı ve doğayı sever. Arkadaşları da bana en güzel Babalar Günü hediyesini verdiler. Hepsine teşekkür ediyorum. "

Motosikletli grup daha sonra Erdoğan ve Karakaya'nın mezarını ziyaret etti.

22 Aralık 2010'da, Bursa'dan dönen Özgür Deniz Erdoğan ve Fatma Karakaya'nın bulunduğu motosiklet, Kirazlı Sanayi Bölgesi mevkisinde bir kamyonla çarpışmıştı. Bir fabrikada çalışan 30 yaşındaki Erdoğan ile öğretmenlik yapan 23 yaşındaki Karakaya, olay yerinde hayatlarını kaybetmişti.

- YALOVA

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title