Haberler

Motosikletler Hurdaya Çevrildi

İncirliova Emniyet Müdürlüğü'nce 2014 yılındaki trafik denetimlerinde toplanan plakasız ve ruhsatsız motosikletlerden sahiplerince alınmayanlar preslenerek hurdaya çevrildi.

İncirliova Emniyet Müdürlüğü'nce 2014 yılındaki trafik denetimlerinde toplanan plakasız ve ruhsatsız motosikletlerden sahiplerince alınmayanlar preslenerek hurdaya çevrildi.

Geçen yıl trafik denetimlerinde toplanan 210 motosikletten sahiplerince teslim alınmayan 85'i, özel bir otoparkta iş makinesi ile preslendi.

Motosikletlerin presten geçirilmesinin ardından elde edilen 7 ton 60 kilogram hurda, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Aliağa Hurda Müdürlüğü'ne gönderildi.

İncirliova Emniyet Müdürü Çetin Çokyiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, ehliyeti bulunmayan kişilerin motosiklet almaması gerektiğini söyledi.

Çokyiğit, vatandaşların olumsuzluk yaşamaması için motosikletlerin tescilini mutlaka yaptırmaları gerektiğini dile getirdi.

Kaynak: AA / Yerel

İncirliova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title