Haberler

Motosiklet Festivali İçin Koordinasyon Toplantısı

Sinop’ta, 6-9 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan geleneksel "3. Uluslararası Doğa Kültür ve Turizm Motosiklet Festivali" için il koordinasyon toplantısı yapıldı.

Sinop'ta, 6-9 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan geleneksel "3. Uluslararası Doğa Kültür ve Turizm Motosiklet Festivali" için il koordinasyon toplantısı yapıldı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer, İl Sağlık Müdürü Tahsin Dr. Gökhan Telatar, Belediye Halkla İlişkiler Müdürü İsmet Damaroğlu, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Gülten Sağlam, Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ayniyat Saymanı Adem Yılmaz, YEDAŞ İşletme ve Yatırımlar Müdürü Mustafa Öztürk, Sinop Motor Sporları Kulübü Başkanı Atilla Şen katıldı. Toplantıda festival ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunurken, festival tarihleri arasında yapılması gerekenler karara bağlandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Sinop Motor Sporları Kulübü Başkanı Atilla Hakan Şen, "Bu yıl 3.sü düzenlediğimiz motosiklet festivaline yaklaşık olarak 600 motosiklet ve 2 bin kişinin katılmasını bekliyoruz. Karadeniz'in tek doğal limanı ve gerek coğrafyası, yeşili, mavisi, kültürel varlıklar bakımından çok zengin olan ilimizde motosiklet kültürünün geliştirilmesi adına bu tür organizasyonları önemsiyoruz. Festivalimiz için koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Bizlere desteklerini esirgemeyen başka Sinop Valiliği olmak üzere, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve YEDAŞ yetkililerine teşekkür ediyorum. Bu vesile ile de tüm halkımızı festivalimize bekliyoruz" dedi.

Çeşitli akrobasi gösterilerinin de yer aldığı Uluslararası Doğa, Kültür ve Turizm Motosiklet Festivali 4 gün sürecek. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Öztürk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title