Haberler

Mortal Kombat Yeni Karakter Bugün Belli Olacak

Mortal Kombat X çıkışında oldukça güzel bir başarı yakaladı ve ardından satış rakamları da bu başarıyı takip etti.

whos_next.0

Mortal Kombat X çıkışında oldukça güzel bir başarı yakaladı ve ardından satış rakamları da bu başarıyı takip etti.

Oyunda bulunan oynanabilir karakter sayısı her ne kadar yeterli bir sayıda olsa da bazı oyuncular bu sayıdan pek memnun değil gibi görünüyordu. NetherRealm Studios ise bu isteği karşılamak adına yapıma sürekli olarak yeni karakterler eklemeye ve oyunculara daha çok seçenek sunmak için sıkı bir şekilde çalışıyor. Bugün Mortal Kombat efsanesinin başında bulunan Ed Boon'un resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir açıklama, Mortal Kombat X oyuncularını heyecanlandırmayı ve meraka düşürmeyi başardı.

Dört adet gölgeler içerisinde kaybolmuş silüet bulunan görseldeki karakterleri tanımak oldukça güç, bu karakterlerden bir tanesinin ise bugün tanıtılacağı düşünülüyor. Paylaşımda bulunan görselde yazan "Who's Next?" ve başlıktaki "Tomorrow" bunu bize açık bir şekilde belirtmek için yeterli olmuş durumda. Ed Boon'un atmış olduğu bu tweet'i aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Tomorrow?

— Ed Boon (@noobde)

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Türkiye Twitter Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title