Haberler

Molozlar Temizleniyor Görüntü Kirliliği Sona Eriyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, kaçak olarak moloz dökümü yapılan alanlarda temizleme çalışması gerçekleştiriyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, kaçak olarak moloz dökümü yapılan alanlarda temizleme çalışması gerçekleştiriyor. Denetim ekiplerince tespit edilen alanlarda yapılan çalışmalarla hem çevre kirliliği önleniyor hem de kötü görüntülerin oluşmasının önüne geçiliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, vatandaşlar tarafından kaçak olarak dökülen ve çevre kirliliğine sebebiyet veren inşaat yıkıntı atıkları ile molozların kaldırılması için çalışmalarını sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'na bağlı denetim ekiplerince yapılan saha denetimleri sırasında tespit edilen kaçak döküm alanları temizleniyor. Çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, "Çevre kirliliğinin en önemli etmenlerinden bir tanesi olan kaçak moloz dökümünün önüne geçilebilmesi amacıyla yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimizin daha önce saha denetimleri esnasında Turgut Özal Mahallesinde tespit ettiği alanlarda başlayan çalışmalarımızla hem çevre kirlenmesini önlüyoruz hem de kötü görüntülerin oluşmasına engel oluyoruz" dedi.

Temizlik çalışmalarının yapıldığı alanlara hafriyat ve moloz dökümünün yasak olduğunu belirten tabelaların yerleştirildiğini dile getiren Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, "Bundan sonraki süreçte ekiplerimizce tespiti yapılan alanlarda çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu. Kaçak olarak moloz dökümünün önlenmesi noktasında vatandaşlara da görevler düştüğünü ifade eden Daire Başkanı Yıldırım, "Vatandaşlarımız kaçak moloz dökümünü tespit ettiği anda bizleri 0236 231 71 45 numaralı Alo Hafriyat Hattı'ndan arayarak şikayet edebilirler" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title