Haberler

Moğolistan'dan Kardeş Şehir Ziyareti

Balıkesir’in Edremit ilçesinin Moğolistan’ın Orhun Eyaletinden kardeş şehri Erdenet heyeti ilçeye ziyarette bulunduEdremit’in kardeş şehri Erdenet’in belediye başkanı ve Orhun Eyaleti Belediye Başkan Yardımcısı ilçeyi ziyaret etti.

Balıkesir'in Edremit ilçesinin Moğolistan'ın Orhun Eyaletinden kardeş şehri Erdenet heyeti ilçeye ziyarette bulundu

Edremit'in kardeş şehri Erdenet'in belediye başkanı ve Orhun Eyaleti Belediye Başkan Yardımcısı ilçeyi ziyaret etti. Kardeş şehir heyetini makamında ve belediye meclis toplantısında kabul eden Edremit Belediye Başkanı Kamil saka ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Moğolistan'ın Erdenet kentinden gelen Belediye Başkanı Gantsogt Sainbileg, Erdenet'in bağlı olduğu Orhon Eyaleti Başkan Yardımcısı Tuvshinjargal Agvaanchultem, Erdenet Meclis Üyesi Erdenebayor Sandagdorj ve Belediye görevlisi Urantuya Batnasan Edremit'e Moğul halkının ve hemşehrilerinin selamını getirdiklerini ifade etti. Başkan Saka samimi karşılamasının ardından Erdenet Belediye Başkanı Gantsogt Sainbileg'e Aeneas yolculuğunu simgeleyen seramik bir şilt sundu. Misafir heyet daha sonra Edremit Belediyesi'nin olağan Şubat Ayı Meclis toplantısına katıldı. Başkan Saka ve Başkan Gantsogt Sainbileg yaptıkları konuşmalarda barış ve halka hizmet için birlikte çalışmaya devam edecekleri mesajlarını verdiler. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Moğolistan Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title