Haberler

'Mobilya Sektöründe Kullanılan Son Teknolojik Yenilikler ve Aksesuarlar' Semineri

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (çomü) Çanakkale Meslek Yüksek Okulu Mobilya ve Dekorasyon Programı Tarafından Düzenlenen, 'Mobilya Sektöründe Kullanılan Son Teknolojik Yenilikler ve Aksesuarlar' Konulu Seminer, Terzioğlu Konferans Salonunda Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çanakkale Meslek Yüksek okulu Mobilya ve Dekorasyon Programı tarafından düzenlenen, 'Mobilya Sektöründe Kullanılan Son Teknolojik Yenilikler ve Aksesuarlar' konulu seminer, Terzioğlu Konferans Salonunda yapıldı.

Okul müdürü Doç. Dr. İbrahim Kaya, seminerin açılışında yaptığı konuşmada, mobilya ve dekorasyon programı öğrencilerinin teori ve pratikteki yetkinliklerini, girişimcilikle birleştirmeleri gerektiğini söyledi.

ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Yılmaz da, sanayi ve üniversite işbirliğince düzenlenen ve öğrencilerle sektör temsilcilerini buluşturan bu tür etkinliklerin gerekliliğini vurguladı.

Daha sonra Blum Tr Mobilya Aksesuarları San. ve Tic. Ltd. Şti. Firma Yetkilisi Cem Öztürk, 'Blum Firmasının Sektördeki Yeri ve Firma Tarafından Üretilen Ürünler' konulu sunum yaptı, şirketin teknik sorumlusu Musa Aktepe de, 'Dynamic Space Mutfak Ergonomi Programının ve Dynalog Bilgisayar Programının Tanıtılması' konusunda öğrencilere bilgi verdi.

Seminer, ÇOMÜ Teknolojik ve Tarımsal Araştırmalar Merkezi (TETAM) Mobilya Dekorasyon Uygulama Atölyesi'nde mobilya montaj özelliklerinin uygulamalı olarak gösterilmesiyle sona erdi.

(STA-SAM-NÖZ) - ÇANAKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title