Haberler

Mobilera Bir İlke İmza Atıyor

Mobilera İş Birliğiyle Mercedes-Benz Bluetooth Projesini İlk Kez Uygulayan Üretici Firma Olarak da Sektörde Diğer Firmalara Örnek ve Öncü Oldu.

Ekim sonuna kadar yaklaşık 35.000 otogar yolcusu “Travego Yollarda” oyunu ile birlikte ürünü anlatan animasyonu cep telefonlarına başarıyla indirdi.

Mercedes Bluetooth projesi 11.02.2009 - 31.12.2009 tarihleri arasında Esenler Otogarı’nda gerçekleştiriliyor. Bu projenin amacı yolcuların Mercedes-Benz markasına sıcaklık duymalarını, seyahatlerinde Mercedes-Benz markasını tercih etmelerini ve yeni çıkan otobüs modeli olarak Travego’yu daha yakından tanımalarını sağlamakla beraber, cep telefonu kullanımına araç içinde de dolaylı olarak imkan vermek, yolculara sunulan konfor ve güvenliğin yanısıra ürün bağlantılı eğlenceli bir yolculuk sunmaktı.

Bu amaçla Mobilera tarafından “Travego Yollarda” adında bir mobil oyun tasarlandı. Bu mobil oyunda, kullanıcı otobanda Mercedes-Benz’in Travego marka otobüsüyle güvenli bir şekilde belirlenen süre içinde ilermeli, ilerlerken, aynı zamanda ekstra puan kazanmak için de Mercedes logolarını toplamaya çalışmalı.

Oyununun hedef kitleye ulaştırılması pazarlamanın en gözde ve en yenilikçi yöntemi olan “Bluetooth Marketing” ile sağlandı. Kişilerin cep telefonlarına Mercedes-Benz “Travego Yollarda“ oyununu ücretsiz göndermek için Esenler Otogarı’nda bulunan 10 adet raket panoya bluetooth cihazları yerleştirildi.

Mercedes-Benz “Travego Yollarda” oyununu cep telefonlarına ücretsiz olarak indirmek isteyen müşteriler billboardlardaki “Bluetooth’unu aç, Travego Yollarda oyununu ücretsiz cebine indir” yazısını görüp telefonlarının Bluetooth’unu açtı ve aynı anda ekranda “Mercedes’den mesajınız var. Kabul ediyor musunuz?” doğrulamasını görüp “Evet”i tıklayanlar bu adımdan sonra oyunu oynayabildi.

Çalışma otogar içerisinde yolculardan büyük ilgi gördü ve “Travego Yollarda” oyunu ile birlikte ürünü anlatan animasyon cep telefonlarına indirildi. Bu proje diğer otobüs firmalarının da dikkat ve ilgisini çekti; bu ve benzeri yolcuyu eğlendirecek ve otobüs yolculuğuna farklılık katacak çalışmaların üretici firma tarafından arttırılarak yapılması talep edildi.

Mobilera - Mercedes-Benz Bluetooth Pazarlama kampanyası 15 Ekim 2009’da Borusan İstinye Binası’nda yapılan “Doğrudan Pazarlama Ödülleri” töreninde, interaktif pazarlama dalında ödüle layık görüldü.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haberler

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Bakmadan Geçme

DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title