Haberler

MKÜ'de Fizyoterapistler Yemin Etti

Güncelleme:

MKÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu 2014-2015 eğitim öğretim döneminde mezun olmaya hak kazanan 108 öğrenci için mezuniyet töreni düzenledi.

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu 2014-2015 eğitim öğretim döneminde mezun olmaya hak kazanan 108 öğrenci için mezuniyet töreni düzenledi.

Atatürk Konferans Salonu'nda gerçekleşen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Önlen, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nizami Duran, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nilüfer Çetişli Korkmaz, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Rektör Yardımcı Prof. Dr. Yusuf Önlen, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu'ndan 2014-2015 eğitim öğretim döneminde 108 pırıl pırıl genci mezun ettiklerini söyledi. Bugün, sözün öncelikle velilerde ve çocuklarda olduğunu söyleyen Önlen, bugünün aynı zamanda herkesin gurur günü olduğunu ifade ederek, "Mezuniyet aslında bir son değil, önemli bir başlangıçtır. Hepiniz bir yerlere dağılacak, hedeflerinize ulaşmak için uzun bir yola çıkacaksınız. Bu yolda başarı için öncelikle dürüstlük, azim, sabır ve fedakarlık gerekiyor. Sağlık hizmetlerinin karşılığı parayla ölçülemez. Bu yolu fedakarlık, sevgi ve hizmet aşkıyla dolu bir görev olarak kabul etmeniz gerekiyor" diye konuştu.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nilüfer Çetişli Korkmaz ise mezun verdiği öğrencilerine hitaben, "Ailelerinizin, hocalarınızın, idari personelimizin ve arkadaşlarınızın sevgisi, ilgisi ve desteğiyle yetişen genç fizyoterapistler olarak bugün buradasınız. Başarıları ile gederek kökleşen, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde eğitim aldınız. Toplumun çok farklı kesimlerinden gelen arkadaşlarınız oldu, birbirinize saygı duyarak, hoşgörü göstererek karşılıklı bir şeyler öğrenerek mesleğinizle, sosyal yaşamınızla ve geleceğinizle ilgili kendi görüşlerinizi oluşturdunuz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından mezun olan fizyoterapistler yemin etti. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Üniversitesi Mustafa Kemal Atatürk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title