Haberler

Minnetliler AK Parti'ye Minnettar

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, secim çalışmaları kapsamında gittiği Demirci ilçesine bağlı Minnetler Mahallesinde gece mitingi yaptı.

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, secim çalışmaları kapsamında gittiği Demirci ilçesine bağlı Minnetler Mahallesinde gece mitingi yaptı. Baybatur'u coşkuyla dinleyen Minnetler Mahallesi sakinleri, AK Partinin yaptığı, hizmetlere karşı minnet duyduklarını belirterek, AK Partiye olan minnet borçlarını da 7 Haziran seçimlerin de verecekleri oyla ödeyeceklerini ifade ettiler.

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, gecesini gündüzüne, gündüzünü de gecesine katarak devam ettiği seçim çalışmalarına Demirci ilçesiyle devam etti. Demirci'deki seçim çalışmasına Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret ederek başlayan Baybatur, önce devlet hastanesinde tedavi gören hastalar ile hastane personelini, ardından şehir merkezindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Daha sonra Demirci'nin en ücra mahallelerinden biri olan Minnetler Mahallesine giden Baybatur, kendisini coşkuyla karşılayan vatandaşlarla kucaklaştıktan sonra gece mitingi yaptı. Baybatur'u seçim çalışmalarında Belediye Başkanı Selami Selçuk yalnız bırakmazken, AK Parti Demirci İlçe Başkanı Ertuğrul Uyar, AK Partili Demirci Belediye Meclis Üyeleri ve Partililerde Baybatur'a eşlik etti.

Gece mitinginde selamlama konuşması yapan AK Parti Demirci İlçe Başkanı Ertuğrul Uyar'dan sonra söz alan Belediye Başkanı Selami Selçuk, Minnetler Mahallesi başta olmak üzere diğer Mahallelere yaptığı hizmetleri anlattı. Baybatur'u hem İl Gençlik Kolları hem de İl Başkanlığı yaptığı dönemden beri tanıdığını söyleyen Başkan Selçuk, Baybatur'a her yönüyle kefil olduğunu belirterek mahalle sakinlerinden partisi için oy istedi.

Gecenin soğuk ve ilerleyen saat olmasına rağmen kendisinin konuşmasını sabırla bekleyen Minnetlerli mahalle sakinlerine karşı Demirci'ye yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Selçuk' teşekkür ederek başlayan Baybatur, Demirci'nin her seçim döneminde olduğu gibi 7 Haziran tarihinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinde de destan yazacaklarına olan inancının tam olduğunu kaydetti.

"NAMERDE MUHTAÇ OLMAYACAĞIZ"

Baybatur konuşmasına şöyle devam etti:

"AK Parti sizlerin desteği ile 2002 yılından beri iktidarda. Partimizin Kurucu Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız ve bizler hep sizler için çalıştık, çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Burada bulunan büyüklerimiz bizden önceki hükümetleri çok iyi bilirler. O zaman işçiler yürüyordu. Memurlar yürüyordu. Esnaf yürüyor ve yazar kasa atıyordu. O zamanın Başbakanı CHP'nin kardeş Partisi olan DSP Genel Bakanı Bülent Ecevit. Ortağı kim? MHP şimdiki Devlet Bahçeli o zaman Başbakan Yardımcısıydı diğeri de Mesut Yılmaz'dı. Zaten o da siyasi mevt oldu gitti. Ne oldu o zaman devletin kasasında bir kuruş para yoktu. İMF'den bir milyar dolar borç para alabilmek için benim ülkemin başbakanı adeta yalvarıyordu. AK Parti sizlerin desteği ile tek başına iş başına gelince IMF'ye olan 23.5 milyar dolar borcumuzu ödedi ve ödemekle kalmayıp, 5 milyar dolar borç para vereceğini söyledi. Kıbrıs harbinde uçaklarımızın lastiği biter hale gelmişti. O zaman Petlas lastik fabrikası kurulmuş ve uçaklarımızın ancak lastiğini yapabiliyorduk. Oysa ki şimdi kendi tüfeğimizi, kendi tankımızı, kendi helikopterimizi, kendi insansız hava aracımızı yapıyoruz. İnşallah 2019'a kadar kendi yerli arabamızı yapacağız ve bu Demirci'nin yollarında kendi arabalarımıza bineceğiz. Dolayısıyla namerde muhtaç olmayacağız inşallah bizim hedefimiz bu. Uzun adam Erdoğan sizi hiç bir zaman kandırmadı. Sizin başınızı öne eğdirecek hiç bir yanlışın, hiç bir ahlaksızlığın içinde olmadı. Birileri iftira attı ama hamdolsun Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bu millet iftira atanlara 52'lik bir tokat vurdu. Bizim başımız dik, alnımız ak,. Hiç bir yanlısın içinde olmadık, bundan sonra da olmayacağız. 7 Haziranda yapılacak seçimlerde yine desteğinizi istiyorum. Sizleri bugüne kadar mahcup etmedik, etmeyiz de. Bu seçimler çok önemli seçimlerdir. Bu seçimler ülkemizin daha güçlü olmasında ve geleceğimizin belirlenmesinde çok önemi olan seçimlerdir."

Yeni yapılacak olan Selendi-Demirci karayolunun yapım çalışmasına 10 gün sonra başlanacağı müjdesini veren Baybatur'un konuşmasını sık sık alkışlarla kesen Minnetler mahalle sakinleri, AK Parti iktidarına yapılan hizmetlerden dolayı minnettar olduklarını ifade ederek, minnet borçlarını da 7 Haziran seçimlerinde AK Partiye oy vererek ödeyeceklerini dile getirdiler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Baybatur Ak Parti Demirci Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title