Haberler

Miniklere Polislik Mesleği Anlatıldı

Hisarcık Atatürk İlkokulu Ana Sınıfı öğrencilerine, Değerler Eğitimi Projesi kapsamında polislik mesleği hakkında eğitim verildi.

Hisarcık Atatürk İlkokulu Ana Sınıfı öğrencilerine, Değerler Eğitimi Projesi kapsamında polislik mesleği hakkında eğitim verildi.

Atatürk İlkokulu Ana Sınıfı öğrencilerini sınıflarında ziyaret eden İlçe Emniyet Amirliğinde görevli Polis Memurları Mehmet Kılınç ve Şener Sözler minik öğrencilere, polisin görevleri, basit trafik kuralları ve polis araç, gereçlerinin tanıtımı, ayrıca öğrencilerin tanımadıkları kişiler ile konuşmamaları, okuldan tek başına ayrılmamaları, cadde üzerinde oyun oynamamaları ve araçların ön koltuklarına oturmamaları gibi güvenli yaşam için dikkat etmeleri gereken temel kurallar hakkında bilgiler verdiler.

Daha sonra öğrencilerin merak ettiği basit ama onlar için çok önemli olan soruları da cevapladılar.

İlçe Emniyet Amiri Mustafa Güler, "Minik öğrencilere yönelik bu ziyaretimizde polis-çocuk ilişkilerini geliştirmek, saygılı, duyarlı ve bilinçli nesiller yetiştirilmesine yardımcı olabilmek, polislik mesleğini öğrencilere tanıtmak ve onların polisin verdiği hizmetlerden faydalanmalarını sağlamayı hedefledik" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kılınç Hisarcık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title