Haberler

Minik Öğrenciler Ana Sınıfına Kavuştu

Tokat’ın Turhal İlçesi Üçyol Köyü İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencileri ihtiyaç duydukları eğitim ortamına kavuştu.

Tokat'ın Turhal İlçesi Üçyol Köyü İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencileri ihtiyaç duydukları eğitim ortamına kavuştu.

Tokat'ta EMC Türkiye, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) işbirliği ile gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında Üçyol Köyü İlköğretim Okulu'na yeni bir konteynır ana sınıfı ile birlikte oyun parkı kuruldu. Ayrıca kullanımda olmayan eski bir bina kütüphane ve fen odası haline dönüştürüldü. Öğrencilere daha iyi ve daha sağlıklı bir eğitim ortamı sunmak üzere yenilenen Üçyol Köyü İlköğretim Okulu ana sınıfı; Turhal Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Turhal İl Milli Eğitim Müdürü Nihat Aymak, Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Şube Müdürü Fahri Nayman, Turhal Üçyol Okulu Müdürü Adnan Tatlı çevre okulların okul müdürlerinin ve öğrencilerin katılımı ile açıldı. Açılışa EMC Türkiye adına katılan Sibel Esenalp ile Lerzan İnce birer konuşma yaptı. AÇEV Genel Müdür Yardımcısı Hilal Kuşçul ise konuşmasında Tokat'ta 4 yılda 17 köyde aktif olarak okul öncesi, aile eğitimlerinin geliştirilmesi ve sınıf donanımları üzerinde çalıştıklarını belirterek verilen desteklerden dolayı teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek ana sınıfının açılışı yapıldı.

EMC Türkiye Genel Müdürü Önder Sönmez konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamasında, "EMC olarak faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde sosyal sorumluluk anlayışımız doğrultusunda çeşitli projeler gerçekleştiriyoruz. Bir ülkenin geleceğinin, gençlerin iyi koşullarda, iyi eğitim almasından geçtiğinin bilincinde olarak, öğrencilerin eğitim ortamlarını iyileştirmeye yönelik çalışmalarda bulunuyoruz. Bu kapsamda, çocukların eğitimi konusunda Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarından AÇEV ile birlikte, Tokat'taki öğrencilerimizin eğitimine katkıda bulunmuş olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü sağlıklı koşullarda eğitim görmek, bütün öğrencilerin en doğal hakkı" dedi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

türkiye turhal üçyol tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title