Haberler

Minik İzciler Müdür Cebeci'ye Konuk Oldu

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu’nun minik izci öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci’yi ziyaret etti.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu'nun minik izci öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci'yi ziyaret etti.

Atatürk İlkokulu 3 ve 4. Sınıflarda eğitim gören izci grubu üyesi 23 öğrenci, Okul Müdürleri Cemil Işık ve Sınıf Öğretmeni Yusuf İzzettin Kelek ile birlikte Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci'yi makamında ziyaret edip, faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Ziyarette izci öğrencilerin tek tek isimlerini ve yaptıkları faaliyetleri soran Müdür İlhan Cebeci," Okulunuzdaki Egzersiz Çalışma Programı kapsamında verilen İzcilik Kursu sayesinde özveri sahibi, toplum ve çevre kalkınmasına hizmet eden, kendine güvenen, sorumluluk almaya hazır, sağlıklı ve olumlu düşünen, doğa ve kültür eserlerini seven koruyan, bir yurttaş olarak yetişeceksiniz. Erdem sayılan bu güzel davranışları öğreniyor, öğrenmekle kalmıyor arkadaşlarınızla da paylaşıyorsunuzdur. Ziyaretinizde çok memnun oldum." dedi.

Cebeci, daha sonra izci öğrencilere meyve suyu ve çikilota ikram etti.

İzcilik faaliyetleri ile ilgili bilgiler veren Sınıf Öğretmeni Yusuf İzzettin Kelek, " Çocuklara öğrettiğimiz faaliyetlerin dışında bizim üç büyük hedefimiz var. Birincisi Türkiye'de belli başlı izci tesislerinin başında gelen ve en iyisi olan Gediz Murat dağı gezisine gitmek, ikincisi bölgesel olarak

Tahtalı mesire alanında günü birlik kamp düzenlemek, üçüncü olarak en önemli hedefimiz 24 Nisan 2014 tarihinde Ankara Anıt Kabir ziyaretimiz var. Bu faaliyetlerimizi gerçekleştirerek çocuklarımızın kültür düşünce ve bilinçlerini geliştirmeyi planlıyoruz." diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlhan Cebeci Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title