Haberler

Milyonlarca Emeklinin Maaşına Kesinti

Güncelleme:

SGK "Emek­li­le­rin maa­şın­dan sağ­lık pri­mi ke­si­le­ce­k" ha­be­ri­nin, ku­ru­m­un Stra­te­jik Pla­nı­'nda yer al­dı­ğı­nı doğ­ru­la­dı.

SGK'nın yeni dü­zen­le­mesinin ha­yata geç­me­si ha­lin­de emek­li­le­rin ye­ni­den sağ­lık pri­mi ya­tı­ra­ca­ğı ve 10 milyonunun üzerindeki emeklinin maaşından sağlık kesintisi yapılacağı bilgisi medyada haber olmuştu. Bunun üzerine SGK'dan açıklama geldi.

KESİNTİ DOĞRULANDI

Konu­nun yan­lış an­la­ma­la­ra se­be­bi­yet ver­di­ği sa­vun­ma­sı ya­pan SGK açık­la­ma­sın­da, "Si­gor­ta üze­rin­den kar­şı­la­na­cak sağ­lık har­ca­ma­la­rı kap­sa­mı­nın da­ral­tıl­ma­sı ve kap­sam dı­şı ka­lan sağ­lık hiz­met­le­ri­ne yö­ne­lik ta­mam­la­yı­cı sağ­lık si­gor­ta­sı gi­bi ye­ni si­gor­ta­cı­lık kol­la­rı ge­liş­mek­te­dir. Ay­rı­ca emek­li­le­rin emek­li­lik son­ra­sın­da mey­da­na ge­len ge­lir ka­yıp­la­rı­nın azal­tıl­ma­sı için bi­rey­sel emek­li­li­ğin teş­vik edil­me­si­ne yö­ne­lik po­li­ti­ka­lar da hız­la art­mak­ta­dı­r" ifa­de­le­ri­ne dik­kat çe­kil­di.

KESİNTİNİN PLANDA YERİ VARMIŞ

İfa­de­le­rin Stra­te­jik Pla­nı­'nın 32'n­ci say­fa­sın­da Çev­re Ana­li­zi baş­lı­ğı al­tın­da yer alan ve dün­ya­da ya­şa­nan ge­liş­me­ler­den der­le­ne­rek ha­zır­la­nan, "Dün­ya­da­ki Ge­liş­me­le­r" bö­lü­mün­de yer al­dı­ğı be­lir­til­di.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Memur Ekonomi Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (113)

CESİ:

Emeklilerden keseceğinize Devlet harcamalarını kısın !

40
0
yanıtYanıtla
ismailMobil-ANDROID:

akp ye oy verenler beter olun

27
9
yanıtYanıtla
aydın:

aslınde türkiyede emekli olduktan sonra hemen idam edilmeli bende emekliyın

30
1
yanıtYanıtla
fbı:

herkesin gücü emekliye yetiyo, emekli zaten ölmüşde alıyanı yok, el fatiha

31
0
yanıtYanıtla
Bağkur emeklisine zamMobil-ANDROID:

allahtan korkun be dul maaşı 815 tl alıyorum 2 yetim okutuyorum nerde sizin adalet iniz bu mu insanlık bumu Müslümanlık yeter ya valla yeter insanlık mi sizin bu yaptığınız ama seçim geliyor Rabbim size bir daha nasip etmesin başa gelmeyi yeter yeter yeter

29
2
yanıtYanıtla
derdalan:

çalışan ve emekli milletvekillerinden kesilsin, sporculardan, sendika temsilcilerinden kesilsin, parayı havadan bedavadan kazananlardan kesilsin. . . . hükümet eceline susamış. . . . inşallah kral Abdülaziz gibi hükümette geberir gider defolur

29
1
yanıtYanıtla
UMUTSUZEMEKLİ:

ESKİDEN ANA VATAN PARTİSİ VARDI O DA ÇOK ÜMİT VERMİŞTİ AMA ESERİ BİLE KALMADI ALLAH ŞAŞIRTTIMI BİR DAHA TARİH OLURSUN İFLAH OLMAZSIN

30
0
yanıtYanıtla
g sahin:

ayakkabı kutuları nasıl dolacak ki

29
0
yanıtYanıtla
siber:

adamlar canlarını zor kurtarıp buraya gelmişler bi de pişkinliğe bak her yerde hırsızlık yaparlar olay çıkartırlar bedava gıda kömür ulaşım extra 600 tl ulan şerefsizler biz ne yapalım ben bide fa çalışmadığım halde benden prim kesip para alıyo çalışmayan mülteciye benden kestiği paranın 10 katını maaş olarak veriyo ben hakkımı helal etmiyorum arkadaş yeter bu pkklı kürtlerden suriyelilerden çektiğimiz şehrin asyişini bile bozdular bazen soruyorum acaba ben mi anavatanımda yaşıyorum onlar mı diye. . . . . . .

25
3
yanıtYanıtla
emeklimobilWeb@haberler.com:

Maastan kese kese yakinda alacak maas kalmayacak

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 113 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title