Haberler

Milli Judocuların Kocaeli Kampı Sona Erdi

Judo Büyük Erkekler Milli Takımı'nın Moğolistan'da 4 6 Temmuz'da yapılacak Grand Prix müsabakaları için Kocaeli'de gerçekleştirdiği kamp, sona erdi.

Judo Büyük Erkekler Milli Takımı'nın Moğolistan'da 4-6 Temmuz'da yapılacak Grand Prix müsabakaları için Kocaeli'de gerçekleştirdiği kamp, sona erdi.

Judo Milli Takım Antrenörü Mehmet Özbaldöktü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün Moğolistan'a hareket edeceklerini söyledi.

Kamp döneminin sporcular için yoğun geçtiğini ifade eden Özbaldöktü, kamp süresince günde çift antrenman yaptıklarını kaydetti.

Özbaldöktü, takımın moral ve motivasyonunun yüksek olduğunu dile getirerek, "Moğolistan'daki Grand Prix maçları zorlu olacak. Bunun bilincindeyiz. Buradaki maçlar 2016 Olimpiyatları'nın puan maçları olacağı için gerekli puan ve madalyaları alarak yurda dönmek istiyoruz. Kamp ortamımız güzeldi. Sporcularımızdan Hasan Vanlıoğlu, daha önce Samsun'da yapılan Grand Prix'de 3. oldu. Güzel maçlar yaptı orada Olimpiyat şampiyonunu yendi. Mesela 60 kiloda Ahmet Şahin Kaba, Avrupa ve dünya dereceleri var. Takımımızda kaliteli sporcular var. Amacımız Moğolistan'dan madalya ile dönmek" şeklinde konuştu. - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

Moğolistan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title