Haberler

Milli Güreşçiye Kayseri Şeker'den Teşvik Ödülü

Kayseri Şeker Spor Güreşçisi Burhan Akbudak, Brezilya’da gerçekleştirilen Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında Greko-Romen müsabakalarında Dünya 2’ncisi olup yurda döndükten sonra Kayseri Şeker Spor onursal Başkanı ve Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay tarafından 5 bin liralık teşvik ödülü ile ödüllendirildi.

Kayseri Şeker Spor Güreşçisi Burhan Akbudak, Brezilya'da gerçekleştirilen Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında Greko-Romen müsabakalarında Dünya 2'ncisi olup yurda döndükten sonra Kayseri Şeker Spor onursal Başkanı ve Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay tarafından 5 bin liralık teşvik ödülü ile ödüllendirildi.

Başkan Akay, Milli Güreşçiyi tebrik edip müsabakalarda birinci olmasını arzu ettiklerini ve şanlı Türk Bayrağını dünyanın dört bir bucağında göndere çektirmek suretiyle İstiklal Marşı'nın söyletilmesi için daha fazla gayret etmesi gerektiğini, başarılarının devamını beklediklerini belirtti.

Başkan Akay ayrıca Milli Güreşçi Burhan Akbudak ile birlikte bulunan güreş takımı yöneticilerine, Kayseri Şekler spor Güreş takımındaki diğer güreşçilerden de Burhan gibi başarılar beklendiğini iletti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Şeker Hüseyin Akay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title