Haberler

Milli Eğitim Çalışanlarına 808 Lira Banka Promosyonu

Türk Eğitim-Sen Bartın Şube Başkanı Sezai Hangişi, milli eğitim çalışanlarının kişi başı 808 lira banka promosyonu alacaklarını bildirdi.

Türk Eğitim-Sen Bartın Şube Başkanı Sezai Hangişi, milli eğitim çalışanlarının kişi başı 808 lira banka promosyonu alacaklarını bildirdi.

Hangişi, yaptığı yazılı açıklamada, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı kurumlarda çalışan personeli kapsayan ücret ve ödemelerin yapıldığı banka ile olan sözleşmenin 2011 yıl sonu itibariyle sona erdiğini ve 15 Ocak itibariyle yeni anlaşmanın yapıldığını belirtti.

Bartın'da yetkili sendika olarak çalışanları temsilen promosyon anlaşmasına kendilerinin katıldığını bildiren Hangişi, şunları kaydetti:

"Son 3 yılda olduğu gibi bu anlaşmada da milli eğitim çalışanları kişi başı 808 lira banka promosyonu alacaklardır. Toplamda 830 bin lira olarak gerçekleşen bu miktar, piyasa koşullarına ve ülkenin o anki ekonomik göstergelerine göre şekillenmektedir. Ancak biz, ülke ortalamasının üzerinde bir promosyon miktarına imza attık. Sorumlu sendikacılık anlayışıyla, gücünü üyelerimizden alarak, tüm eğitim çalışanlarının hak ve menfaatleri için mücadele etme şiarıyla sendikacılık faaliyetlerini yürütüyoruz. Bundan sonra da eğitim çalışanları adına her türlü gayretin içinde olacağız."

- BARTIN

Kaynak: AA / Yerel

Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title