Haberler

Milli Basketbolcu Nilay Olimpiyatlardan Üzgün Ayrıldı

Güncelleme:

A Milli Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Nilay Kartepe, Londra'dan madalya ile dönemedikleri için çok üzgün olduklarını söyledi.

A Milli Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Nilay Kartepe, Londra'dan madalya ile dönemedikleri için çok üzgün olduklarını söyledi.

2012 Londra Olimpiyatlarında son sekize kalan ancak bu turda elenen Kadın Basketbol Takımı oyuncularından Nilay Kartepe, tecrübesizlik nedeniyle planladıkları hedeflere ulaşamadıklarını söyledi. Nilay, "Buraya gelirken ilk hedefimiz gruptan çıkmaktı. Bunu başardık. İlk olimpiyat oyunlarımız, bu nedenle biraz tecrübesizlik vardı. Rusya'yı gözümüze kestirmiştik. Ancak şansız bir şekilde son dakikalarda Rusya'ya kaybettik. Şansız bir başlangıç yapmasaydık sonu böyle olmazdı" dedi.

Olimpiyatlardan madalya ile dönemedikleri için üzgün olduklarını ifade eden milli basketbolcu, "Takım olarak çok üzüldük. Buradan ayrılırken bir madalya hakkımızın olduğunu düşünüyorduk. Ancak olmadı. Umarım bütün Türk sporcular Olimpiyat atmosferini yaşar" diye konuştu. - LONDRA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rusya Federasyonu Kartepe Londra Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title